Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.)

piatok, 20. apríl 2012 12:17 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Didier Drogba v posledných týždňoch viackrát vyhlásil, že by sa s Chelsea rád dohodol na predĺžení zmluvy a fanúšikom odkázal, že sa zatiaľ nikam nechystá. Napriek tomu sa v dnešnej tlači Daily Mail objavila informácia, podľa ktorej reprezentant Pobrežia Slonoviny po sezóne odíde do Číny, kde by mal posilniť tím Shanghaj Shenua. Drogbov prípadný predaj môže byť podmienený najmä vysokými mzdovými nárokmi, ktoré 34-ročný útočník od klubu zo Stamford Bridge požaduje.

CHELSEA: Stamford Bridge by mohol počas leta opustiť aj obranca José Bosingwa, o ktorého služby sa zaujíma taliansky Inter Miláno. Najväčšou komplikáciou tohto prestupu je vysoký plat Bosingwu, ktorý nechce Inter akceptovať.

MANCHESTER UNITED: Podľa portálu caughtoffside, ktorý je známy svojimi často krát neoverenými prestupovými špekuláciami, sa v hľadáčiku Manchestru United ocitol nemecký reprezentant v službách Realu Madrid Mesut Ozil.

MANCHESTER UNITED: Bývalý vynikajúci obranca Manchestru United Gary Neville sa domnieva, že Ryan Giggs by mohol v Manchestri bez problémov hrávať ešte tri-štyri sezóny.

EVERTON: Marouane Fellaini podľa anglických médií vyjadril túžbu prestúpiť do kvalitnejšieho tímu, nakoľko v Evertone nevidí progres a pochybuje, že by s týmto tímom mohol v budúcnosti získať nejakú prestížnu trofej, prípadne postúpiť do Ligy majstrov. Objavili sa následne špekulácie, podľa ktorých bude v lete chcieť získať belgického záložníka Arsenal aj Chelsea.

BOLTON: S veľmi prekvapujúcou správou prišiel tréner Boltonu Owen Coyle, ktorý verí, že sa Fabrice Muamba, ktorý zhruba pred mesiacom a pol skolaboval na trávniku, vráti do tímu opäť aktívny hráč. ,,Poznám Fabricea veľmi dobre, je to obrovský bojovník. Neprekvapí ma keď sa vráti,” vyhlásil Coyle.

ASTON VILLA: Pokiaľ bude chcieť nejaký klub cez leto kúpiť oporu Aston Villy Gabriela Agbonlahora bude si musieť pripraviť čiastku 12 miliónov libier. Uvádza to denník Daily Mirror, ktorý dodáva, že o Agbonlahora sa zaujíma najmä Sunderland.