Main Content

AKTUÁLNE: Vráti sa N'Golo Kanté do Premier League?

piatok, 19. júl 2024 09:59 | Autor: Jakub Vaverka

N'golo Kanté
N'golo Kanté | zdroj: TASR

N'Golo Kanté by sa po roku v saudskej Saudi Pro League mohol vrátiť do Európy. Záujem o jeho služby má jeden z anglických klubov.

Kanté má momentálne 33 rokov a za sebou fantastický turnaj EURO 2024 v Nemecku, kde patril medzi najväčšie opory Francúzska a s Les Bleus dokráčal napokon až do semifinále. Niekdajší hráč Leicestru City a Chelsea verejnosť pozitívne prekvapil, aj napriek tomu, že odišiel do Saudskej Arábie, prezentoval sa svetovými výkonmi a vyhral niekoľko cien pre hráča zápasu.

Začalo sa špekulovať, či existuje možnosť, aby sa Kanté vrátil do Európy. Aktuálne o tom píše britský denník The Guardian. Tvrdí, že N'Golo sa ocitol v hľadáčiku londýnskeho West Hamu United. The Hammers majú v tejto chvíli rokovať s Al-ittihad Jeddah, kde momentálne pôsobí. Interes je reálny a silný, potvrdzuje novinár Fabrizio Romano. 

Rodák z Paríža svoju budúcnosť nekomentoval, pričom je otázne najmä to, či by sa do Premier League vrátil z hľadiska lojality. Predsa len, West Ham patrí medzi mestských rivalov Chelsea, s ktorou Kanté zažil svoje najlepšie kariérne obdobie.