Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.)

sobota, 21. apríl 2012 13:36 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: V súvislosti so zotrvaním Robina Van Persiho v Arsenale údajne ide  do tuhého. Podľa informácií Daily Mirror dal Arséne Wenger holandskému kanonierovi ultimátum, aby novú zmluvu, ktorú pre neho pripravili, podpísal do najbližších 72 hodín. Pokiaľ sa tak nestane Van Persie bude na predaj. O jeho služby sa pritom zaujíma hneď niekoľko veľkoklubov vrátane Realu Madrid, Manchestru City či Juventusu.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson potvrdil, že sa klub už dohodol s mladíkom Paulom Pogbom na podpise novej zmluvy. Tá však zatiaľ stále nie je podpísaná. O služby vysokého mladíka z Francúzska sa už dlhšie zaujíma najmä Chelsea, ktorá by ho rada získala ak s United nepredĺži čo najskôr kontrakt.

CHELSEA: Nádej, že Didier Drogba zostane na Stamford Bridge aj v budúcej sezóne je stále reálna. Priznal to agent reprezentanta Slonoviny Thierno Seidy. ,,Drogba miluje Chelsea a chce zostať, ale pokiaľ mu to nebude umožnené odíde inde. Teraz môžeme o všetkom rozhodnúť sami, nakoľko bude po sezóne voľným hráčom a je tak pánom svojho osudu,” vyhlásil.

CHELSEA:
Juventus chce cez leto investovať približne 80 miliónov eur na nákup nových posíl a okrem už vyššie spomínaného Robina Van Persieho By Stará Dáma rada zlanárila aj Fernanda Torresa, útočníka FC Chelsea.

MANCHESTER UNITED: Veľmi smolnú sezónu prežíva brazílsky záložník Anderson, ktorý je opäť na marodke po tom ako sa zranil v zápase Európskej ligy s Athleticom Bilbao. ,,Myslím si, že sezóna pre neho skončila. Zostávajú štyri zápasy a bude pre neho ťažké dať sa do poriadku,” vyhásil Alex Ferguson.  

TOTTENHAM: Harry Redknapp nebude môcť do konca sezóny počítať so službami záložníka Nika Kranjčara, ktorý má problémy so zranením kolenom. Je otázne, či Kranjčar stihne aspoň Euro 2012, na ktorom by mal reprezentovať Chorvátsko.

TOTTENHAM: Vedenie na White Hart Lane má v poslednej dobe napilno s prípravou novej zmluvy pre Luku Modriča. Ako je známe o chorvátskeho špílmachra sa zaujímajú aj Chelsea a Manchester City, no Spurs nechcú o jeho odchode zatiaľ ani počuť.

FULHAM: Kormidelník Fulhamu Martin Jol otvorene priznal svoje obavy z toho, že Clint Dempsey po sezóne opustí jeho klub. Nie je tajomstvom, že o služby amerického záložníka sa zaujímajú viaceré popredné kluby Premier League. Dempsey je v tejto sezóne najväčšou hviezdou Fulhamu a ako záložník aj najlepším strelcom tímu.

LIVERPOOL: O holandského útočníka Dirka Kuyta, ktorý po sezóne s najväčšou pravdepodobnosťou opustí Anfield Road, sa zaujíma okrem Feyendordu aj nemecký Hamburk, ktorý pripravuje pre Liverpool oficiálnu ponuku.