Main Content

Denis Vavro a Premier League: Takáto by mala byť aktuálna situácia

pondelok, 29. júl 2024 10:01 | Autor: Jakub Vaverka

Denis Vavro
Denis Vavro | zdroj: TASR

O slovenskom stopérovi Denisovi Vavrovi sa naďalej špekuluje v súvislosti s možným prestupom do anglickej Premier League.

Denis Vavro má za sebou výborný ročník v dánskej lige, kde bol v drese FC Kodaň jednou z TOP opôr tímu. Svoj potenciál naplno preukázal aj v Lige majstrov. Tam v play-off bránil hviezdy Manchestru City. Na EURO 2024 v Nemecku zas patril do základnej zostavy slovenského národného tímu. Prakticky celé leto sa píše o tom, že by Denis mohol zmeniť dres, pričom sa objavili správy, že prioritou by pre neho mala byť anglická Premier League.

Je to súťaž, kam by sa typologicky veľmi hodil, no v tejto chvíli stále nie je isté, či tam jeho kroky povedú a či vôbec zmení dres. Medzičasom totiž začal ročník 2024/2025 a Vavro už stihol za Kodaň nastúpiť v predkole Champions League.

Denis bol viacerými portálmi spájaný s londýnskym Brentfordom, niektorí novinári písali aj o Leicestri City či Ipswichi Town. Vzhľadom na fyzické proporcie a prehľad v hre by si Vavro v Premier League zahral hneď v niekoľkých klubov.

Futbalové leto pokračuje, sezóna v Anglicku začína v polovici augusta a dovtedy zrejme už bude jasné, či Denis Vavro niekam prestúpi a ak áno, kam to bude. Zrejme sa všetci zhodneme, že možná britská cesta by bola veľmi zaujímavá.