Main Content

Denis Vavro pri jasnej výhre Kodane v Európe: O prestupe sa nehovorí

štvrtok, 1. august 2024 22:03 | Autor: TASR

Denis Vavro
Denis Vavro | zdroj: TASR

Futbalisti FC Kodaň v zostave so slovenským obrancom Denisom Vavrom zvíťazili nad gibraltarským tímom F.C. Bruno's Magpies 5:1 vo štvrtkovej odvete 2. predkola Európskej konferenčnej ligy.

V dvojzápase potvrdili pozíciu favorita, keďže významný krok k postupu spravili už víťazstvom 3:0 v úvodnom stretnutí. Vavro odohral v odvete celý zápas.

V 3. predkole nebudú chýbať ani hráči Mladej Boleslavi, ktorí vo štvrtkovej odvete zvíťazili na ihrisku litovského tímu TransINVEST 1:0. Slovenský obranca Martin Králik z tímu hostí bol na lavičke náhradníkov. V prvom stretnutí vyhral český tím 2:0.

Do ďalšej fázy sa prebojovali aj hráči Baníka Ostrava. V zostave so slovenským brankárom Dominikom Holecom a útočníkom Erikom Prekopom zvíťazili vo štvrtkovej odvete 2. predkola na ihrisku arménskeho FC Urartu 2:0. V prvom stretnutí triumfovali 6:0.

Z postupu sa tešili aj hráči kazašského tímu FC Astana, ktorí v odvetnom zápase zvíťazili nad moldavským Milsami Orhei 1:0. V prvom stretnutí sa zrodila remíza 1:1.