Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.)

nedeľa, 22. apríl 2012 11:57 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson si vyhliadol novú posilu do obrany vo Valencií. Podľa portálu goal.com by rád videl od budúcej sezóny behať po trávnikoch Old Traffordu Jordiho Albu. Portál dodáva, že United by mali Valencii ponúknuť za 23-ročného španielskeho ľavého krajného obrancu  18 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson by rád kúpil aj Ikera Muniaina, 19-ročný supertalent Athletica Bilbao. Podľa najnovších informácií však trhová hodnota mladého útočníka, ktorého prirovnávajú k Messimu, šplhá do závratných výšok, čo by mohlo pre United predstavovať problém. Bilbao ho zrejme nepredá za menej ako 30 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Ďalšou posilou Manchestru do obrany by mohol byť Leighton Baines z Evertonu, ktorý by mal podľa Sunday Mirror v budúcnosti plnohodnotne nahradiť v základnej zostave Red Devils Patricea Evrtu.

ARSENAL
: Kormidelník Gunners Arséne Wenger priznal, že tlačí na Robina Van Persieho do toho, aby podpísal s Arsenalom čo najskôr novú zmluvu. ,,Všetko sa vyrieši do konca sezóny,” vyhlásil Wenger a novinárom tiež potvrdil, že chce mať v tejto záležitosti jasno ešte pred začiatkom prípravy národných mužstiev na Euro 2012.

CHELSEA:
Po včerajšej bezgólovej remíze Arsenalu s Chelsea bol po zápase spokojnejší kormidelník Chelsea Roberto Di Matteo. ,,Po našom treťom kľúčovom zápase v priebehu šiestich dní sme dnes s bodom spokojní.Viac z tlačovej konferencie vrátane vyjadrenia trénera Arsenalu Arséneho Wengera nájdete tu.

CHELSEA:
Bývalý kormidelník Chelsea Ruud Gullit sa pridal k fanúšikom Roberta Di Mattea a odkázal vedeniu Chelsea, aby ani chvíľu neváhalo a okamžite ponúklo Di Matteovi zmluvu na stáleho trénera Chelsea. Po tom ako Di Matteo vystriedal na lavičke “The Blues“ neúspešného André Villasa-Boasa mužstvo zo Stamford Bridge prehralo len jeden jediný zápas a dokázalo poraziť aj Barcelonu.

MANCHESTER CITY:
Podľa najnovšieho vydania Sunday Telegraph Roberto Mancini zostane trénerom Citizens aj v budúcej sezóne.

MANCHESTER CITY:
Edin Džeko Manchester City v lete neopustí. Potvrdil to hráčov agent, ktorý reagoval na špekulácie britských médií, ktoré tvrdili, že reprezentant Bosny a Hercegoviny bude po sezóne na predaj. ,,Edin je v Manchestri spokojný a ani v najmenšom nemyslí na zmenu dresu,” vyhlásil Silvano Martina.