Main Content

EXTRALIGA: Liga získa nového generálneho partnera. Posun vpred pre slovenský hokej?

streda, 14. august 2024 08:57 | Autor: TASR

HK Nitra
HK Nitra | zdroj: TASR

Tipsport sa od sezóny 2025/2026 stane generálnym partnerom najvyššej slovenskej hokejovej súťaže. Stávková spoločnosť zvíťazila v oficiálnom tendri, čo znamená, že súťaž ponesie jej meno na obdobie piatich rokov.

"Stali sme sa partnerom slovenského hokeja a je dobrou správou, že môžeme nadviazať na spoluprácu, ktorá trvala takmer desaťročie. Predstavuje to významný krok v rozvoji slovenského hokeja, zlepšenie infraštruktúry a zvýšenie atraktivity súťaže pre fanúšikov. Naším cieľom je spájať sa s tými najlepšími a prispievať k zlepšeniu postavenia slovenského hokeja na medzinárodnej scéne," povedal riaditeľ Tipsport SK Martin Tabák v tlačovej správe.

Toto strategické partnerstvo kopíruje ambíciu spoločnosti zotrvať v pozícii najvýznamnejšieho sponzora slovenského extraligového hokeja. "So spoločnosťou Tipsport príde od budúcej sezóny do slovenskej extraligy päťročná stabilita v podobe silného partnera. Sme radi, že vďaka tejto spolupráci budeme môcť opäť vo väčšej miere finančne podporovať kluby a tie budú mať viac priestoru na rozvoj hokeja a mladých talentov na Slovensku. Veríme, že nadviažeme na úspešnú spoluprácu z minulosti a posunieme slovenský hokej na novú úroveň," povedal riaditeľ Marketingu SZĽH Miloš Lalka.