Main Content

Správy dňa zo sveta tenisu (23.4.)

pondelok, 23. apríl 2012 21:09 | Autor: David Pavlík

Správy dňa zo sveta tenisu (23.4.)
Správy dňa zo sveta tenisu (23.4.) | zdroj: Dávid Pavlík pre Sport7.sk

Pripravili sme pre vás to najdôležitejšie, čo sa udialo v tenisovom svete počas dnešného dňa. Výsledky, vyjadrenia, správy. To všetko nájdete v našej pravidelnej rubrike.

 
Azarenková naďalej kraľuje, Cibulková už šestnásta
Ženskému tenisu vo svete aj naďalej kraľuje Bieloruska Azarenková. Za ňou sú Ruska Šarapovová a Češka Kvitová. Dve najlepšie slovenské tenistky zaznamenali mierny posun, Cibulková je na 16. a Hantuchová na 19. Priečke.
 
Djokovič a Nadal stále najlepší
Finalisti turnaja v Monte Carle , Srb Novak Djokovič a Španiel Nadal sú na dvoch najvyšších priečkach rebríčka ATP. Za Srbom a Španielom sa na 3.priečke nachádza Švajčiar Federer. Najlepší Slovák, Lukáš Lacko je na 64.priečke, Martin Kližan je na 98.mieste.
 
Naše družstvo vo Svetovej skupine spoznalo okruh možných súperov
Slovenské fedcupové reprezentantky spoznali kvarteto tímov, s ktorými by sa mohli stretnúť vo februárovom prvom kole Svetovej skupiny tejto najprestížnejšej ženskej tímovej súťaže. Našim súperom bude tím zo štvorice : Česko, Taliansko, Srbsko, Rusko.
 
Lacko v Bukurešti proti Balaszovi
Lukáš Lacko spoznal meno súpera v prvom kole ATP turnaja v rumunskom Bukurešti. Slovenská jednotka si v ňom zmeria sily s premožiteľom Martina Kližana z druhého kola kvalifikácie, Maďarom Balaszom.
 
Raymondová líderkou deblového rebríčka, najstaršou v histórii

Američanka Lisa Raymondová sa v 38 rokoch stala najstaršou jednotkou vo dvojhre či vo štvorhre v histórii.