Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.)

utorok, 24. apríl 2012 12:11 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Robin Van Persie deň po tom ako bol vyhlásený hráčskou asociáciou za najlepšieho hráča Premier League získal ďalšie ocenenie. Holandský internacionál sa stal najlepším hráčom sezóny podľa novinárskej asociácie FWA. Na druhom mieste sa umiestnil Rooney, tretí skončil navrátilec na trávniky Paul Scholes.

ARSENAL:
  Budúcnosť Robina Van Persieho v Arsenale je naďalej otázna. Podľa najnovších informácií Daily Mirror chce túto situáciu využiť Juvetnus, ktorého predstavitelia sa už údajne skontaktovali s hráčovým agentom. Juventus je pripravený za holandského útočníka zaplatiť Arsenalu 25 miliónov libier. Trhová hodnota Van Persieho sa však odhaduje až na 40-50 miliónov.

ARSENAL:
O prestupe Lukasa Podolského do Arsenalu bolo pár týždňov ticho, no nemecké denníky teraz prišli s informáciou, že Podolski na Emirates Stadium 100% prestúpi.

LIVERPOOL:
Podľa informácií britských periodík sa v hľadáčiku Kennyho Dalgisha objavilo meno útočníka Benficy Lisabon Nolita. Portugalský klub však údajne za 25 ročného forwarda, ktorý strelil v tejto sezóne 12 gólov, požaduje až 25 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson potvrdil, že sa zaujíma o hviezdu Lille Edena Hazarda. Mladý stále len 21 ročný belgický ofenzívny  stredopoliar je v hľadáčiku viacerých veľkoklubov. ,,Bol som na jeho zápase a sledoval som ho rovnako ako ostatných hráčov. Hazard je veľmi dobrý hráč, má obrovské kvality,” prezradil kormidelník United.

CHELSEA:
Podľa Fernanda Torresa by bola neúčasť Chelsea v budúcom ročníku Ligy majstrov hotovou katastrofou. ,,Musíme byť pripravený urobiť čokoľvek, aby sme sa do Ligy majstrov dostali. Inak by to bola katastrofa,” vyhlásil španielsky útočník The Blues.

CHELSEA
: Vedenie Chelsea údajne požiadalo Roberta Di Mattea, aby klubu pomohol s prípravou na budúcu sezónu. To dáva fanúšikom talianskeho trénera určitú nádej, že zostane na Stamford Bridge aj v budúcej sezóne.