Main Content

OFICIÁLNE: Real Madrid má nového silného sponzora

piatok, 30. august 2024 10:21 | Autor: TASR

Real Madrid
Real Madrid | zdroj: Real Madrid

Hisense, globálna spoločnosť zaoberajúca sa domácimi spotrebičmi a spotrebnou elektronikou, oznámila, že sa stane regionálnym partnerom Realu Madrid v Španielsku, Afrike a na Strednom východe.


Real Madrid a Hisense oznámili dohodu o spolupráci, na základe ktorej sa stane globálna spoločnosť vyrábajúca domáce spotrebiče a spotrebnú elektroniku oficiálnym sponzorom Realu Madrid na nasledujúce tri roky. Slávnostný podpis sa konal v zasadacej miestnosti Ciudad Real Madrid za účasti Emilia Butragueña, riaditeľa pre inštitucionálne vzťahy v Reale Madrid, a Jerryho Liua, viceprezidenta Hisense International.

Na oslavu dohody Hisense a Real Madrid spoločne uvedú na trh limitovanú edíciu 100-palcového televízora, ktorý ponúkne bezprecedentnú kvalitu obrazu a pohlcujúci zvuk, aby umocnil zážitok pre fanúšikov po celom svete.

O spoločnosti Hisense
Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálny partner UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozrástla, pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

O Reale Madrid
Real Madrid C.F. je športový subjekt so 122-ročnou históriou. Je to klub s najväčším počtom európskych pohárov vo futbale (15) a basketbale (11) a bol ocenený FIFA ako najlepší klub dvadsiateho storočia. Real Madrid má milióny fanúšikov vo všetkých kútoch sveta, s viac ako 583 miliónmi sledovateľov na sociálnych sieťach. Podľa Brand Finance je už tretí rok po sebe najsilnejšou futbalovou značkou na svete a tiež najlepšie zarábajúcim futbalovým klubom na svete v sezóne 2022 – 2023 (Futbalová finančná liga spoločnosti Deloitte – Football Money League Deloitte). Viac informácií o klube Real Madrid C.F. je k dispozícii na www.realmadrid.com, už siedmy rok po sebe najnavštevovanejšom webovom sídle futbalového klubu.