Main Content

Správy dňa zo sveta tenisu (24.4.)

utorok, 24. apríl 2012 20:46 | Autor: David Pavlík

Správy dňa zo sveta tenisu (24.4.)
Správy dňa zo sveta tenisu (24.4.) | zdroj: Dávid Pavlík pre Sport7.sk

Pripravili sme pre vás to najdôležitejšie, čo sa udialo v tenisovom svete počas dnešného dňa. Výsledky, vyjadrenia, správy. To všetko nájdete v našej pravidelnej rubrike.

 
Lacko skončil v Bukurešti už v prvom kole
Lukáš Lacko neuspel v prvom kole antukového turnaja v rumunskom Bukurešti. Nad jeho sily bol premožiteľ Martina Kližana z kvalifikácie, Maďar Atilla Balasz, ktorému podľahol 7:6,6:7,4:6.
 
Slovenské derby zajtra od 16.00
Slovenské derby na prestížnom antukovom turnaji v nemeckom Stuttgarte zajtra začne zhruba od 16.00 . Daniela Hantuchová vedie v bilancii s Dominikou Cibulkovou jasne 4:0, posledný vzájomný duel odohrali v januári , na úvodnom turnaji sezóny v Brisbane.
 
Wimbledon ponúkne opäť vyššie prémie
Grandslamový turnaj hraný na tráve, londýnsky Wimbledon, ponúkne v tejto sezóne opäť vyššie prémie. Minuloroční víťazi, Djokovič a Kvitová zinkasovali po 1,1 milióna libier, tohto roku obdržia víťaži po 1,15 milióna.
 
Stuttgart zatiaľ bez prekvapení, postupujú Stosurová i Kerberová
Favoritky bez väčších problémov zvládli prvé kolo antukového turnaja v nemeckom Stuttgarte. Austrálčanka Stosurová, ktorá je turnajovou päťkou, zdolala v dvoch setoch Číňanku Pengovú, problémy s postupom nemala ani domáca Kerberová či Talianka Schiavoneová.
 
Husárová neuspela vo štvorhre
Janette Husárová spolu s Maďarkou Marosiovou prehrali v 1.kole štvorhry na WTA turnaji vo Fese s párom U.Radwanska/A.Tatishvili 7:5, 1:6, 8:10.