Main Content

Rieši sa to počas celej kvalifikácie: Libor Hudáček je za návrat hráčov z KHL

nedeľa, 1. september 2024 17:08 | Autor: Redakcia Sport7.sk

Slovensko
Slovensko | zdroj: TASR

Slovenská hokejová reprezentácia je krôčik od postupu na olympijský turnaj do Milána. Stále je však hlavnou témou účasť hráčov z KHL v tíme.

Ešte pred štartom podujatia na túto vec vyslovilo názor viacero hokejistov. Najnovšie sa pridala aj opora národného tímu Libor Hudáček, ktorý tak vyjadril v relácii V športovom Site: "Nie som politik, nebudem to hodnotiť z politického či odborného hľadiska. Beriem to skôr ako športovec a poviem, že v reprezentácii by mali byť tí najlepší hráči. Som rád, že máme tých troch, pokojne mohli byť aj viacerí, ale tréner s vedením si vybrali týchto troch, takže to len rešpektujem."

Hudáček ešte pred štartom turnaja hovoril aj o dobrej nálade v kabíne: "Nemyslím si, že by bola zlá nálada v kabíne. Aspoň počas prvých dní po zraze som ju nespozoroval. Kabína to berie profesionálne. Sme tu na týždeň, máme nejaký cieľ a dúfam, že o dva roky bude všetko vyriešené aj na východe, aj na západe a že tí najlepší športovci sa stretnú na olympiáde, ktorá bude hlavne o športe."