Main Content

Nečakaná rošáda v Podbrezovej: Bude toto fungovať?

utorok, 3. september 2024 07:23 | Autor: TASR

FK Železiarne Podbrezová
FK Železiarne Podbrezová | zdroj: FK Železiarne Podbrezová

Štefan Markulík sa stal novým trénerom futbalistov FK Železiarne Podbrezová. Po júlovom odchode Romana Skuhravého pôsobil ako asistent trénera. Na tomto poste bude pôsobiť doterajší kormidelník Vladimír Cifranič.

V náplni práce sa však nič zásadné ani pre jedného nezmenilo. "Vzhľadom na to, že tréner Markulík má veľké skúsenosti s našim systémom a dostával od Vladimíra Cifraniča veľký priestor počas tréningového procesu, sme dospeli k rozhodnutiu, že zmena nastaví prirodzenejšiu logiku v celkovom rámci. Nová situácia síce prinesie posun niektorých kompetencií, avšak fungovanie bežného pracovného dňa nezaznamená zásadné posuny. Sme veľmi radi, že obaja smerujú svoje nasadenie a schopnosti v prospech mužstva. Tešíme sa na ďalšie napredovanie nášho novozloženého tímu," uviedol generálny manažér Miroslav Poliaček pre klubový web.

Podbrezová je po piatich zápasoch tejto sezóny Niké ligy na ôsmom mieste s piatimi bodmi. Tie získala za dve remízy a víťazstvo 7:1 nad Skalicou. V predošlom ročníku postúpila do skupiny o titul a obsadila piate miesto.