Main Content

2 zranení hráči Realu Madrid opustili reprezentačný kemp: Čo ich trápi?

utorok, 3. september 2024 08:30 | Autor: TASR

Real Madrid
Real Madrid | zdroj: TASR

Francúzski futbalisti Aurelien Tchouameni a Ferland Mendy z Realu Madrid nepomôžu svojmu národnému tímu v nadchádzajúcich zápasoch Ligy národov proti Taliansku a Belgicku.

Ich neúčasť potvrdila v pondelok Francúzska futbalová federácia (FFF) a odôvodnila ju zranením. Defenzívny stredopoliar Tchouameni má problémy s ľavou nohou a ďalšie vyšetrenia podstúpi v Madride. Jeho účasť v ligovom zápase proti Realu Sociedad (14. septembra) je otázna. Tridsaťšesťnásobného reprezentanta nahradil stredopoliar Matteo Guendouzi z Lazia Rím.

Francúzsku nepomôže ani ľavý obranca Mendy, ktorý v 4. kole La Ligy proti Realu Betis (2:0) utrpel zranenie píšťaly a v 65. minúte ho nahradil Fran Garcia. Po komunikácii medzi lekármi Realu Madrid a francúzskym tímom bolo dohodnuté, že sa Mendy vráti späť do klubu. V kádri "Les Bleus" ho nahradil Lucas Digne (Aston Villa).

Mužstvo Didiera Deschampsa čaká v piatok v Parku princov duel s Talianskom. O tri dni neskôr sa v Lyone stretne s Belgickom. Informovala o tom agentúra Reuters.