Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.)

streda, 25. apríl 2012 14:07 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo v rozhovore pre magazín Zoo priznal, že sa mu cnie za Manchestrom United. ,,Mám pocit, akoby som tam nechal moju rodinu, pretože som s chlapcami strávil šesť rokov. Mám dobrý vzťah aj s Alexom Fergosonom,” vyhlásil Ronaldo, ktorý je teraz hviezdou Pusiniek, ku ktorým prestúpil z Manchestru za viac než 90 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED:
Eden Hazard reagoval na záujem Manchestru United a vyhlásil, že sú spoločne s jeho agentom otvorení ponúkam mužstva z Old Traffordu.  Naopak prestup do Tottenhamu, ktorý sa oňho tiež zaujíma, by zvažoval len v prípade, ak by Spurs postúpili do Ligy majstrov.

CHELSEA:
Londýnsky klub sa včera postaral na barcelonskom Nou Campe o zázrak, keď po remize 2-2 vyradil Barcelonu a postúpil do finále Ligy majstrov. Chelsea  sa to podarilo napriek tomu, že hrali prevažnú časť zápasu o desiatich hráčoch, po tom ako sa John Terry nechal hlúpo vylúčiť. Reakciu Terryho na červenú kartu nájdete tu.

ARSENAL: Mladý záložník Denilson sa po konci sezóny vráti z hosťovania zo Sao Paulo  na Emirates Stadium. Sao Paulo malo veľký záujem ponechať si ho v tíme aj ďalších 6 mesiacov, no s Arsenalom sa nedohodli na podmienkach.

ARSENAL: O jedného záujemcu o Robina Van Persieho je menej. Barcelona totiž vyvrátila akékoľvek špekulácie o tom, že by ho chcela v lete od Gunners kúpiť.

LIVERPOOL: Po konci sezóny sa do Liverpoolu vrátia dvaja hráči, ktorí prežili počas hosťovaní pomerne vydarené sezóny. Z francúzskeho Lille sa vráti Joe Cole a z AC Miláno Alebrto Aquilani. Lille by si rado Colea udržalo, no vraj nemá dosť peňazí na to, aby ho z Liverpoolu kúpili natrvalo.

ASTON VILLA:
Alex McLeish si je vedomý nespokojnosti fanúšikov Aston VIlly s doterajšími výkonmi ich milovaného klubu. Väčšina fanúšikov žiada McLeishovu hlavu, no on nemieni odstúpiť. ,,Chápem ich. Sú frustrovaní rovnako ako ja. Nie som však ten typ, ktorý uteká z boja. Budem pokračovať a bojovať o body, aby sme si zaistili záchranu,” vyhlásil.

SWANSEA:
Swansea patrí medzi najväčšie prekvapenia tejto sezóny aj vďaka vynikajúcemu Michelovi Vormovi, ktorý sa v tomto ročníku zaradil medzi najlepších brankárov Premier League. O Vorma bude na prestupovom trhu určite záujem, no on popiera, že by chcel klub opustiť. ,,Nikdy neviete čo sa stane, ale naozaj si nemyslím, že z klubu odídem,” vyhlásil.

REPREZENTÁCIA:
Meno nového trénera Anglickej reprezentácie na Euro 2012 by malo byť známe vraj skôr, ako skončí aktuálny ročník Premier League. Hlavným kandidátom je stále súčasný kormidelník Tottenhamu Harry Redknapp.