Main Content

Kelemen a Koch sú stále v prvom tíme Utahu: Mohlo by to vyjsť s miestenkami do NHL?

štvrtok, 3. október 2024 10:19 | Autor: TASR

Miloš Kelemen
Miloš Kelemen | zdroj: TASR

Hokejisti Utahu v zostave s obrancom Patrikom Kochom a útočníkom Milošom Kelemenom prehrali v prípravnom zápase pred štartom nového ročníka NHL na ľade Anaheimu 2:5.

Tampa Bay, v ktorej drese sa predstavil obranca Erik Černák, prehrala doma s Floridou 1:2 po predĺžení. Koch bol tretí najvyťaženejší zadák Utahu s minutážou 16:48, pripísal si plusový bod, dve strely, štyri "hity" a dve trestné minúty. Kelemen strávil na ľade 11:18 min a mal dve strely. Pod triumf Anaheimu sa gólom a dvoma asistenciami podpísal mladý švédsky útočník Leo Carlsson.

Černák nastúpil v druhej obrannej dvojici Tampy, odohral 19:49 min s dvoma strelami a tromi bodyčekmi. Jeho spoluhráč Nikita Kučerov zariadil predĺženie gólom necelých päť minút pred koncom tretej tretiny, v ňom však o výhre hostí rozhodol už po pätnástich sekundách lotyšský krídelník Sandis Vilmanis.
Calgary prehralo na ľade Winnipegu 2:5, v zostave hostí nefigurovali slovenskí útočníci Martin Pospíšil a Samuel Honzek. Dva góly domácich zaznamenal Nino Niederreiter.

prípravné zápasy NHL:

Carolina - Nashville 4:6, Tampa Bay - Florida 1:2 pp, Winnipeg - Calgary 5:2, Anaheim - Utah 5:2, Seattle - Edmonton 6:2