Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.)

sobota, 28. apríl 2012 13:00 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Jack Wilshere sa naďalej nevie zotaviť z komplikovaného zranenia členku a hoci sa nedávno hovorilo o jeho návrate na futbalové trávniky v závere sezóny Premier League momentálne vyzerá situácia vážnejšie. Mladík Gunners zrejme nestihne Euro 2012, letnú Olympiádu v Londýne a možno ani úvod budúcej sezóny. Potvrdil to tréner Arsenalu Alex Ferguson.

ARSENAL:
Thierry Henry, ktorý momentálne pôsobí v tíme New York Red Bulls priznal, že by v budúcnosti rád trénoval Arsenal. Práve v Arsenale prežil francúzsky útočník najslávnejšiu éru svojej bohatej futbalovej kariéry. ,,Všetci vedia, že Arsenal milujem. Je to môj sen,” vyhlásil Henry, ktorý má v Arsenale aj vlastnú sochu.

TOTTENHAM:
Kormidelník Tottenhamu Harry Redknapp v rozhovore pre denník Sun priznal, že sa počas zimy pokúšal spoločne s riaditeľom klubu Danielom Levym získať z Manchestru City Carlosa Téveza. ,,Bol to môj sen,” priznal Redknapp.

TOTTENHAM:
V hľadáčiku predstaviteľov Tottenhamu sa ocitol 25-ročný Javi  Marquez z Espanyolu Barcelona, ktorý nedávno odmietol podpísať s Espanyolom novú zmluvu. O ofenzívneho stredopoliara sa zaujíma aj konkurenčný Newcastle.

TOTTENHAM:
V závere sezóny sa budú musieť Spurs zaobísť bez ľavého obrancu Assouta-Ekotta. Kľúčový obranca Tottenhamu si poranil rameno.

CHELSEA: Pep Guardiola poprel, že by mal v budúcej sezóne trénovať londýnsku Chelsea. Na otázku či je v spojení s majiteľom The Blues Romanom Abramovičom odpovedal negatívne. ,,Nie toto by bolo neúctivé voči môjmu klubu,” vyhlásil Pep, ktorý len včera oznámil, že končí po sezóne na lavičke Barcelony.

CHELSEA:
The Blues sa v lete opäť pokúsia kúpiť útočníka FC Porto Hulka, za ktorého plánujú ponúknuť 35 miliónov libier. Porto sa však už neraz nechalo počuť, že Hulka nepredá, pokiaľ nejaký klub neponúkne aspoň 80 miliónov.

LIVERPOOL:
Aleberto Aquilani sa po sezóne vráti z AC Miláno do Liverpoolu, ktorého je kmeňovým hráčom. Potvrdil to Aquilaniho otec Claudio, podľa ktorého AC nemá záujem jeho syna kúpiť natrvalo.