Main Content

Dôležité správy pre Arsenal: Kedy sa vráti klubová opora?

piatok, 25. október 2024 07:52 | Autor: TASR

Arsenal
Arsenal | zdroj: Arsenal

Nórsky futbalista Martin Ödegaard by mal stihnúť novembrové zápasy Ligy národov v Slovinsku (12.11.)  a proti Kazachstanu (15.11.).

Kapitán Arsenalu je mimo diania od septembrového zranenia členku v dueli LN proti Rakúsku (2:1). Informácie o jeho zdravotnom stave potvrdil tréner reprezentácie Staale Solbakken.

Slová nórskeho kouča potvrdil aj tréner Arsenalu Mikel Arteta, ktorý pred sobotným duelom na pôde Bournemouthu (0:2) vyjadril nádej, že Ödegaard sa vráti v budúcom týždni.

"Všetko nasvedčuje tomu, že zotavovanie sa vyvíja podľa plánu. Je to už len o posledných krokoch, keď začne trénovať individuálne a potom s tímom," povedal Solbakken pre nórske médiá podľa informácii DPA. "Ešte záleží na tom, ako zareaguje na návrat do tréningu, ale máme oprávnenú nádej, že bude pripravený," doplnil ohľadom 25-ročného stredopoliara Solbakken.

Nórom patrí vo vyrovnanej 3. skupine B-divízie prvé miesto s rovnakým počtom bodov ako Rakúšania a Slovinci. Arsenal je na tretej priečke Premier League, štyri body za vedúcim Liverpoolom. V Lige majstrov má po troch dueloch sedem bodov a je na deviatej pozícii.