Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.)

utorok, 1. máj 2012 13:19 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Roberto Mancini napriek včerajšej výhre jeho zverencov nad Manchestrom United  (1:0) nie je presvedčený o tom, že jeho tím získa ligový titul. ,,Je to skvelé víťazstvo, ale United majú ľahší zápasový program v posledných dvoch kolách,” vyhlásil Mancini a pokračoval. ,,Sme veľmi šťastní, ale v nedeľu nás čaká náročný zápas s Newcastlom,” dodal.

MANCHESTER CITY:
Carlos Tévez zostane verný bledomodrým farbám Citizens aj po tejto sezóne. ,,Máme tu projekt a chcem byť jeho súčasťou. Vzťah s trénerom mám dobrý, nie je tu žiadny problém. Chcem tiež splatiť dôveru majiteľovi klubu šejkovi Mansúrovi,” vyhlásil argentínsky kanonier.

MANCHESTER CITY:
Podľa Daily Telegraph je Manchester City momentálne bližšie k získaniu Edena Hazarda z Lille ako jeho konkurent Manchester United.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson po včerajšej prehre s Citizenz (1:0) stále nevzdáva boj o ligový titul, no priznáva, že o majstrovi môže rozhodnúť lepšie skóre ich protivníka. ,,Oba tímy majú rovnaký počet bodov, ale City majú lepšie skóre. V tejto časti sezóny je to značná výhoda.”

MANCHESTER UNITED:
Paul Pogba napokon nepredĺži zmluvu s Manchestrom United, ale prestúpi do Juventusu. S touto informáciou prišli talianske média, podľa ktorých mladučký francúzsky záložník nenašiel s vedením United zhodu pri vyjednávaní podmienok nového kontraktu.

C
HELSEA: Fernando Torres konečne napĺňa očakávania fanúšikov Chelsea. V poslednom zápase dokonca strelil hetrik a naznačil, že v ňom stále drieme útočník najvyšších svetových kvalít. ,,Za hetrik som veľmi vďačný. Dúfam, že bol len prvým z mnoho,” vyhlásil Španiel, ktorý prišiel na Stamford Bridge z Liverpoolu za 50 miliónov libier. 

CHELSEA:
Frank Lampard dúfa, že sa mu podarí s Chelsea predĺžiť zmluvu, ktorá mu končí po budúcej sezóne. ,,Milujem Chelsea a rád by som tu zostal dlhšie ako jednu sezónu,” priznal Lampard pre Daily Mirror.

ARSENAL:
Len včera sa Arsenalu podarilo definitívne získať z 1.FC Kolín Lukasa Podolského a už myslí na získanie ďalšej posily. Mal by sa ňou stať obranca Ajaxu Amsterdam Jan Vertonghen.

INÉ:
Ďalšie kroky Shinjiho Kagawu budú smerovať do anglickej Premier League. Japonská hviezda Borussie Dortmund sa totiž so svojim zamestnávateľom nedohodla na podmienkach novej zmluvy. Hlavným dôvodom bolo to, že Kagawa sníva o pôsobení v Premier League. Dortmund teraz čaká na ponuky z Anglicka, no avizuje, že Kagawova cena bude poriadne vysoká.

INÉ:
Meno nového trénera anglickej reprezentácie by malo byť známe už dnes. Najväčším favoritom je naďalej tréner West Bromwich Albion Roy Hodgson.