Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.)

nedeľa, 6. máj 2012 12:53 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Včera sme vás na Sport7 informovali o tom, že japonský záložník Shinji Kagawa má bližšie k prestupu do Manchestru City, ako do Manchestru United. Dnes sa však situácia výrazne zmenila a podľa všetkého Kagawa prestúpi napokon k Červeným Diablom. ,,23. mája nastúpim k svojmu poslednému zápasu za Dortmund a potom začnem novú éru v Manchestri United,” vyhlásil 23-ročný záložník.

MANCHESTER UNITED:
Okrem Kagawu sa bude na Old Trafford v lete sťahovať na 90% aj Nicolas Gaitan z Benficy Lisabon. Tvrdí to hráčov agent.

MANCHESTER UNITED:
Podľa informácií z talianskej a anglickej tlače je Dimitar Berbatov blízko k prestupu do Lazia Rím, ktoré ho už dlhšiu dobu pozorne sleduje. Je dobre známe, že bulharský útočník Old Trafford po sezóne opustí, nakoľko od Alexa Fergusona nedostáva ani zďaleka toľko priestoru v zápasoch, ako by si želal.

CHELSEA & MANCHESTER CITY:
Vedeniam Chelsea a Manchestru City odkázali predstavitelia Realu Madrid, aby si nechali zájsť chuť na Gonzala Higuaína. Útočník Pusiniek podľa nich figuruje v plánoch Bieleho baletu aj pre budúcu sezónu.

CHELSEA:
Didier Drogba zostane podľa najnovších informácií na Stamford Bridge aj v budúcej sezóne. Informácie zo zákulisia Chelsea tvrdia, že reprezentant Pobrežia Slonoviny práve rokuje s vedením klubu o novej zmluve.

TOTTENHAM:
Vedenie Spurs bude mať v lete náročnú úlohu udržať si v mužstve Emmanuela Adebayora. Reprezentant Toga je totiž kmeňovým hráčom Manchestru City, ktorý ho predá mužstvu, ktoré zaňho počas letného prestupového obdobia ponúkne najviac peňazí. Okrem Tottenhamu ho chce kúpiť najmä Paris Saint Germain, ktorý láka Adebayora na neuveriteľný plat vo výške 170 tisíc libier týždenne.

FULHAM:
Americký reprezentant Clint Dempsey podľa britských médií rokuje s Fulhamom o novej zmluve, ktorou by si ho chcel tím udržať aj v nasledujúcom období. O ofenzívneho záložníka USA je však veľký záujem u viacerých popredných tímov Premier League a tak bude mať Fulham náročnú úlohu udržať si ho.