Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.)

štvrtok, 10. máj 2012 14:52 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedenie Citizens sa bude mať cez leto čo obracať, aby si v tíme udržalo Yaya Tourého. Stredopoliar Manchestru City totiž vyhlásil, že sníva o návrate do FC Barcelona. ,,Už pred dvoma rokmi som hovoril, že by som sa tam chcel raz vrátiť. Barcelona je najdôležitejší klub v mojej kariére,” vyhlásil Touré.

MANCHESTER CITY:
Bohatí šejkovia vlastniaci klub Manchestru City sú pripravení ponúknuť Robertovi Mancinimu novú zmluvu v prípade, ak sa mu podarí doviesť v poslednom zápase sezóny Citizens k majstrovskému titulu. City na to potrebujú jediné, zdolať Queens Park Rangers.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson by cez leto rád posilnil obranu United. Už dlhšiu dobu sa hovorí o tom, že si vyhliadol do mužstva obrancu Evertonu Leigtona Bainesa, za ktorého chce ponúknuť 10 miliónov libier.
 
MANCHESTER UNITED: Vedenie Červených Diablov zatiahlo za svoje motúziky a dohodlo sa s mexickým zväzom, aby útočník Javier Hernandez nemusel reprezentovať svoju krajinu na letnej Olympiáde v Londýne. Je verejným tajomstvom, že Alex Ferguson je proti tomu, aby jeho hráči reprezentovali svoje krajiny pokiaľ je to čo i len trochu možné. Chce ich mať totiž všetkých pokope v letnej príprave.

LIVERPOOL:
Slovenský obranca Liverpoolu Martin škrtel absolvoval operáciu nosa a bude chýbať The Reds v poslednom zápase sezóny proti Swansea. Škrtel sa zároveň neobjaví ani v blížiacich sa prípravných zápasoch Slovenska proti Holandsku a Poľsku.

ARSENAL: Prvým klubom, ktorý oficiálne potvrdil záujem o služby Robina Van Persieho, je Juventus. Arséne Wenger si z toho vraj zatiaľ nerobí ťažkú hlavu, pretože je presvedčený, že sa mu napokon podarí s holandského internacionála udržať v tíme.

LIVERPOOL:
Kenny Dalgish, ktorý včera mierne šokoval svojim vyhlásením, že končiacu sezónu považuje za úspešnú, zaradil do na menoslov možných kandidátov na prestup na Anfield Road aj meno srbského záložníka Miloša Krasića z Juventusu. Okrem toho sa zaujíma aj o Hamita Altintopa z Realu Madrid.