Main Content

Manchesterský súboj o Hazarda by mal vyvrcholiť cez víkend

streda, 16. máj 2012 18:19 | Autor: Erik Tejedi

Manchesterský súboj o Hazarda by mal vyvrcholiť cez víkend
Manchesterský súboj o Hazarda by mal vyvrcholiť cez víkend | zdroj: Erik Cesc pre Sport7.sk

Dvadsaťjedenročný útočník z francúzskeho Lille opäť potvrdil, že opúšťa francúzsku Ligue 1, avšak svoje rozhodnutie, do ktorého klubu odchádza stále neprezradil.

Kanonier a jedna z najväčších hviezd OSC Lille, Eden Hazard, aj včera zopakoval na tlačovej konferencií, že po sezóne smeruje do Manchestru. Údajne by sa tak malo stať začiatkom leta, lenže média a zrejme ani on sám ešte netušia, či to bude modrá alebo červená časť Manchestru. Rozhodnú vraj víkendové rokovania.

Belgický mladík mal možnosť odhaliť svoje tajomstvo už viackrát, avšak na včerajšiu otázku novinárov odpovedal opäť rovnako. "Do Manchestru, ako som už povedal. Svoje rozhodnutie oznámim čoskoro."
 
O mladú hviezdu francúzskeho ex-šampióna sa okrem manchesterskej dvojice City - United, zaujímajú aj dva londýnske veľkokluby,  Chelsea a Tottenham. Tie sú podobne ako Manchester United a City pripravené za mladého krídelníka zaplatiť vyše štyridsať miliónov eur. Preto napriek Hazardovým oznámeniam stále nie je isté ani to, či napokon prestúpi práve do Manchestru.

Viaceré britské periodika prišli v priebehu posledných dní s neovereným vyhlásením Hazarda, ktorý vraj prezradil, že prestúpi do klubu obliekajúceho modré farby, čo by automaticky znamenalo stop pre Manchester United a zelenú pre Citizens.

Ďalšie dni však ukázali, že United sú stále v hre, nakoľko Hazard stále prestup do Manchestru City nepotvrdil. Keby boli Belgičanove tvrdenia o farbe jeho budúceho dresu hodnoverné zrejme by sa prestup na Etihad Stadium už dávno oficiálne potvrdil.