Main Content

Po Moskve bude mať Chelsea ďalšiu motiváciu, tvrdí Schweinsteiger

streda, 16. máj 2012 18:25 | Autor: Erik Tejedi

Po Moskve bude mať Chelsea ďalšiu motiváciu, tvrdí Schweinsteiger
Po Moskve bude mať Chelsea ďalšiu motiváciu, tvrdí Schweinsteiger | zdroj: Erik Cesc pre Sport7.sk

Bavorský stredopoliar tvrdí, že moskovská prehra Chelsea s Manchestrom United pred štyrmi rokmi vo finále Ligy majstrov poskytne "The Blues" ďalšiu veľkú motiváciu. Londýnsku dvojicu Drogba-Lamppard označil slovom "Dangermen".

Stredopoliar nemeckého Bayernu Mníchov Bastian Schweinsteiger, sa domnieva, že Chelsea po finále 2008 a prehre so svojím ostrovným rivalom bude mať vo finále ešte väčšiu motiváciu. "The Blues" boli k titulu v európskej súťaži číslo jedna veľmi blízko, avšak to by musel kapitán modrých John Terry premeniť penaltu proti Van der Sarovi. Mokrý trávnik v moskovských Lužnikách mu v tom zabránil (video).



"Tí hráči, ktorí boli v roku 2008 v Moskve budú mať extra motiváciu. Najnebezpečnejšími hráčmi budú Lampard, Drogba, Ashley Cole či Essien, pretože vedia, že toto je možno ich posledná šanca na zisk európskeho titulu. Drogba je hráč, od ktorého môžete dostať gól kedykoľvek. Pravdepodobne on je tým vôbec najnebezpečnejším. Mám obrovskú úctu voči Lampardovi. Všetko, čo robí, je veľmi efektívne. Je podobný ako Xabi Alonso, no je iný v tom, že futbal hrá očami nie nohami,"
vyhlásil Schweinsteiger na tlačovej konferencií Bavorov.