Main Content

Reakcie futbalových hviezd počas finále Ligy majstrov

nedeľa, 20. máj 2012 12:00 | Autor: Erik Tejedi

Reakcie futbalových hviezd počas finále Ligy majstrov
Reakcie futbalových hviezd počas finále Ligy majstrov | zdroj: Erik Cesc pre Sport7.sk

Celý rad futbalových hviezd sa na Twitter v priebehu finále pripojil, aby sa podelil s fanúšikmi o svoje pocity. Nechýbali medzi nimi ani sklamaní hráči Tottenhamu Hotspur, ktorí si ani budúci rok nezahrajú v Lige Majstrov.

Hráči Chelsea včera zažili bez pochýb najúžasnejšiu noc vo svojom živote a inak na tom iste nie je ani ich majiteľ, Roman Abramovič. "Blues" prekonali Bavorov v penaltovom rozstrele 4-3, a po góloch Davida Luiza, Ashleyho Colea, Franka Lamparda a Didera Drogbu mohli nad hlavu zdvihnúť po prvýkrát v histórií "ušatú" trofej.

Tá ešte do miest ako Rím, Paríž či Londýn neputovala, no po včerajšej výhre nad domácim Bayernom sa do hlavného mesta Anglicka predsa len dostane. Prinášame vám reakcie mnohých futbalových hviezd, ktoré počas celých 120 minút prispievali na sociálnu sieť Twitter.

"Keď som prvý-krát hral v Európskej lige s Boltonom bolo to proti Bayernu Mníchov,"
- Ali Al-habs pripomína pokrok nemeckého klubu a veľmi veľký pád Bol tonu, ktorý si na budúci rok nezahrá Premier League.

"0-0 polčas... Myslím, že Chelsea má veľké šance na výhru, so zahodenými šancami Bayernu to môže byť deň Chelsea!"
Alex Oxlade-Chamberlian a jeho viera v londýnskeho soka zo Stamford Bridge.

"Ashley Cole hrá skvelo!" - Noel Hunt a klasický povzbudzujúci komentár, ktorý si Angličan pri jednej z dvoch prestávok prečítal.

"Čo má človek urobiť, aby dnes Chelsea strelila gól?" - Asmir Begovič, ktorý jednak ľutuje absenciu gólov, no na druhej strane on sám cez víkendy zastavuje projektily súperov.

"Taktické rozhodnutie Di Mattea nechať hrať Colea a Bertranda bolo dobré. Len tak ďalej." - Adam Lallan a jeho chvály na adresu trénera "The Blues" Roberta Di Mattea.

"82. minúta wow! To bude posledných 8 minút veľmi zaujímavých. Bayern si zaslúži vyhrať."
-  Elliot Bennett a jeho nesprávna predpoveď.

"DROGBAAAA!" - Giuseppe Rossi a jeho radosť z gólu Didiera Drogbu.

"Je to opakovačka z finále 99. Drogbbbbbbba!" - Stuart Holden predpovedajúci výhru Angličanov a pripomínajúci rok 1999 keď finále vyhral Manchester United.

"No tak poďme Chelsea!" - Josh McEachran ktorý strávil druhú polovicu sezóny vo Swansea, keďže ho Chelsea poslala na hosťovanie. Ukázalo sa že Joshovi to nevadilo a palce držal svojmu materskému klubu.

"Chelsea má vo svojom kádri hráčov z Ghany, Nigérie a dvoch z Pobrežia Slonoviny, takže to je šialenstvo." -
Emmanuel Frimpong veriaci v africkú silu.

"To je hra Bayern-Chelsea." - Robin van Persie v úžase sleduje mníchovské finále a iste dúfa, že si zahrá vtom budúcoročnom.

"Futbal je jednoduchá hra. 22 hráčov kope do lopty 120 minút a na konci Nemci vždy vyhrajú. Ale nič viac." - Gary Lineker zanalyzoval futbal ako taký, no ku koncu sa trochu pomýlil.