Main Content

V Manchestri City stále veria v talent Vladimíra Weissa ml.

utorok, 22. máj 2012 13:00 | Autor: TASR

Budúcnosť slovenského futbalového krídelníka Vladimíra Weissa ml. v tíme anglického majstra Manchester City je stále otvorená.

Predpokladá sa, že 22-ročný rýchlonohý a technicky dobre vybavený hráč si v sezóne 2012/2013 opäť nebude obliekať dres svojho materského klubu a opäť sa bude sťahovať do iného tímu. Vedenie "The Citizens" však naznačuje, že by malo ísť iba o hosťovanie.

"Vladimír Weiss bude veľmi dobrý hráč, jeho futbalový rast sa ešte neskončil," povedal člen exekutívy Man City Brian Marwood pre Manchester Evening News. "Neviem, čo sa stane. Nezáleží to len na mne. Mám ešte rok platnú zmluvu s Manchestrom City a musím sa vrátiť do klubu. Uvidíme, čo sa stane potom," uviedol samotný hráč.

Bratislavský rodák si už vyskúšal atmosféru v Boltone Wanderers, Glasgowe Rangers či naposledy v Espanyole Barcelona. Podľa španielskeho denníka AS o neho aktuálne prejavili záujem FC Valencia či Deportivo La Coruňa, hovorí sa aj o talianskom Cagliari.

Vladimír Weiss ml., ktorý strelil v Primera División 2011/2012 tri góly, je v nominácii na dva medzištátne prípravné zápasy Slovenska proti Poľsku (26. mája v Klagenfurte) a Holandsku (30. mája v Rotterdame).

© WEBNOVINY