Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.)

piatok, 25. máj 2012 12:47 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Podľa talianskeho denníku Gazetta dello Sport sa v Turíne objavil holandský útočník Robin Van Persie, ktorý si bol obzrieť tréningové centrum Juventusu. Táto informácia priliala ešte viac oleja do ohňa, nakoľko Arsenal sa naďalej snaží presvedčiť Van Persieho aby predĺžil s Gunners zmluvu.

ARSENAL: Gunners sa snažia získať z francúzskeho Montpellieru útočníka Oliviera Girouda, za ktorého chcú zalatiť 6 miliónov libier a priložiť Chamakha.

MANCHESTER UNITED: Bulharský útočník Dimitar Berbatov možno prestúpi z United do parížskeho PSG. Berbatovov agent Emil Dančev potvrdil, že sa jeho klientovi parížsky veľkoklub pozdáva a motivuje ho ja to, že bude hrať v budúcej sezóne v Lige majstrov.

MANCHESTER UNITED: Červení Diabli navýšili svoju ponuku za Shinjiho Kagawu z Dortmundu o ďalší celý milión. Momentálne ich núkajú už 13.

CHELSEA: Podľa denníku Times je na spadnutie prestup brazílskeho útočníka Hulka z Porta do Chelsea. Denník uvádza, že sa 25-ročný Brazílčan už stihol dohodnúť s “The Blues” na podmienkach novej zmluvy.

CHELSEA: Florent Malouda je jedným z hráčov, ktorí napriek tomu, že nedostávali v drese Chelsea v uplynulej sezóne dostatok priestoru netúži po odchode zo Stamford Bridge. Francúz by minimálne rád dodržal svoj kontrakt, ktorý mu končí po budúcej sezóne.

MANCHESTER CITY: Vedenie Citizens sa podľa špekulácií britských periodík snaží získať z Barcelony Daniho Alvesa výmenou za Aleksandra Kolarova. City by ku Kolarovovi priložili aj sumu 12 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Špekulácie o odchode Sergia Aguera či Maria Balotelliho z Manchestru City sú len fámami. Obaja hráči určite zostanú v City aj v budúcej sezóne.

WEST BROMWICH ALBION: Peter Odemwingie podľa všetkého cez leto opustí káder West Bromwichu. 30-ročný reprezentant Nigérie dúfa, že sa mu podarí prestúpiť do klubu, ktorý nebude mať počas celej sezóny problémy so záchranou, ale naopak bude bojovať o prestížne trofeje.