Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.5.)

pondelok, 28. máj 2012 13:28 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (28.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Sergio Aguero odmieta všetky špekulácie, podľa ktorých by mal v lete opustiť Etihad Stadium. ,,Moja budúcnosť je v Manchestri City. Chcem tu zostať, mám tu ešte 4 roky platný kontrakt a budem tu minimálne tak dlho,” vyhlásil populárny Argentínec, o ktorého služby sa zaujímal najmä Real Madrid.

MANCHESTER CITY:
Agent Thaga Silvu podľa portálu priznal, že brazílsky stopér by v prípade atraktívnej ponuky zvažoval svoje ďalšie pôsobenie v AC Miláno. O služby 27-ročného rodáka z Rio De Janeiro má interes najmä Manchester City. Trhová hodnota Silvu sa odhaduje na 30 miliónov eur.

MANCHESTER CITY:
Citizens sa možno pokúsia získať Thiaga Silvu z AC Miláno aj formou výmeny za Carlosa Téveza, ktorého sa Rossoneri snažili získať už v zime. Tévez by bol vraj na predaj v prípade, ak sa City podarí získať ďalšieho kvalitného útočníka. Kandidátov je hneď niekoľko.

ARSENAL:
Tréner Švajčiarska Otmar Hitzfeld odporučil Johanovi Djourouovi, aby zvážil svoje zotrvanie v Arsenale. Švajčiarsky kormidelník totiž bude vo svojich nomináciách uprednostňovať hráčov, ktorí majú zápasovú prax a Djourou sa dlhodobo nevie v tíme Gunners presadiť.

CHELSEA:
Branislav Ivanovič si je vedomý záujmu Realu Madrid, no rezolútne poprel, že by chcel Chelsea v lete opustiť.

LIVERPOOL:
V hľadáčiku Liverpoolu sa ocitol záložník Ryad Boudebouz z francúzskeho Sochaux. Prestup komplikuje skutočnosť, že Liverpool nemá v súčasnosti hlavného trénera. Po Martínezovi, Capellovi či Guardiolovi sa hovorilo naposledy o Brendanovi Rodgersovi zo Swansea.

BOLTON
: 27-ročný záložník Reo-Coker, ktorý po zostupe Boltonu do nižšej súťaže opustil klub (umožňovala mu to zmluva) možno prestúpi do španielskej Sevilly. Očakáva sa však, že sa o jeho služby strhne zaujímavý súboj, nakoľko je voľným hráčom.