Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.)

streda, 30. máj 2012 13:10 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

QUEENS PARK RANGERS: Vedenie najmenšieho londýnskeho klubu pôsobiaceho v Londýne sa vraj zaujíma o služby slovenského záložníka Miroslava Stocha, ktorý v uplynulej sezóne pôsobil vo Fenerbachce Istanbul. Slováka však chce získať aj Zenit Petrohrad, Anži Machačkala, Olympique Lyon či Hamburger SV.

MANCHESTER UNITED & CITY
: Po tom ako ani jeden z manchesterských klubov neuspel v boji o Edena Hazarda, ktorý uprednostnil Chelsea, sa medzi mestskými rivalmi chystá ďalší zaujímavý súboj. Oba kluby sa totiž zamerali na Papissa Cissého, ktorý v uplynulej sezóne žiaril v Newcastli.

MANCHESTER UNITED:
Obranca Leighton Baines, o ktorého sa zaujíma Manchester United, nechce riešiť otázku svojho prestupu z Evertonu skôr ako sa skončí Euro 2012,  na ktorom bude reprezentovať Anglicko. 27-ročný ľavý bek zároveň dodáva, že ho záujem Unied teší, no šťastný je aj v Evertone.

MANCHESTER CITY:
Edin Džeko sa ocitol v hľadáčiku nemeckého Bayernu Mníchov. Podľa Sky Sports hľadajú Bavori náhradu za Ivicu Oliča a Džeka považujú za najlepšiu alternatívu, nakoľko v minulosti bol v Bundeslige obrovskou hviezdou v drese Wolfsburgu.

MANCHESTER CITY:
Vedenie Citizens sa podľa talkSPORT chystá odoslať Interu Miláno oficiálnu ponuku za holandského stredopoliara Wesleyho Sneijdera. Minulý rok sa ho z tímu Nerazurri snažil získať aj konkurenčný Manchester United.

MANCHESTER CITY:
Mario Balotelli opäť šokoval. Po tom ako taliansky útočník priznal svoje obavy z rasizmu na Euro 2012, ktoré sa bude konať v Poľsku a na Ukrajine, vyhlásil, že ak po ňom niekto hodí banán bude schopný zabíjať. 

CHELSEA:
Prezident Atlético Madrid poprel špekulácie, podľa ktorých FC Chelsea rokuje s Atléticom o prestupe Radamela Falcaa na Stamford Bridge. ,,Nič o jeho odchode neviem,” vyhlásil Enrique Cerezo.

LIVERPOOL:
Meno nového hlavného trénera FC Liverpool spoznáme v piatok. Uvádza to stanica ESPN, podľa ktorej sa rozhoduje medzi Robertom Martínezom, trénerom Wiganu a Brendanom Rodgersom, trénerom Swansea. Druhý menovaný však podľa vedenia Swansea klub určite neopustí.