Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.6.)

piatok, 1. jún 2012 14:11 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (1.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: FC Chelsea sa dohodla s FC Porto na prestupe útočníka Hulka za 38 miliónov libier. Podľa najnovších informácií je teraz posledný krok na brazílskom útočníkovi, ktorý by sa mal s vedením The Blues čo najskôr dohodnúť na podmienkach  zmluvy.

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Červených Diablov sa pokúša získať obrancu Jordiho Albu z Valencie. O 23-ročného ľavého obrancu Netopierov má veľký záujem aj FC Barcelona. Trhová hodnota španielskeho reprezentanta sa odhaduje na 10-15 miliónov eur.

LIVERPOOL
: Lucas Leiva verí, že sa už čoskoro zapojí do tréningového procesu FC Liverpool. 25-ročný záložník je podľa vlastných slov po 6-mesačnej pauze spôsobnej zranením kolena doslova hladný po futbale.

LIVERPOOL:
Ešte dnes by mal byť Brendan Rodgers oficiálne predstavený ako nový hlavný tréner FC Liverpoool. Jeho náhradníkom na lavičke Swansea by sa mohol stať terajší asistent Wiganu Gream Jones.

LIVERPOOL:
Príchod Brendana Rodgersa do Liverpoolu uvítal Joe Cole, ktorý v uplynulej sezóne hosťovali v OSC Lille. Cole sa Rodgersom dobre poznajú z pôsobenia v Chelsea. 30-ročný stredopoliar preto dúfa, že sa mu pod jeho vedením podarí úspešný návrat na trávniky Prmeier League.

QUEENS PARK RANGERS:
Vedenie QPR sa zaujíma o služby brankára Bena Fostera, ktorý hosťoval v minulej sezóne vo West Bromwich Albion. Foster je kmeňovým hráčom Birminghamu.

WIGAN:
Roberto Martínez sa  nestane hlavným kormidelníkom Liverpoolu a aj v budúcej sezóne zostane na lavičke Wiganu. Predseda klubu Dave Whelan vyjadril veľkú spokojnosť nad tým, že si perspektívneho manažéra udržali v klube.