Main Content

MS 2010: Zranenie Martina Škrteľa naštastie nie je vážne - aktualizované

sobota, 5. jún 2010 20:20 | Autor: TASR

Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel nebude chýbať vo výprave národného výberu SR, ktorý v utorok 8. júna odcestuje do Juhoafrickej republiky, dejiska tohtoročných majstrovstiev sveta (11. 6. - 11. 7.).

Zranenie 25-ročného obrancu anglického FC Liverpool zo sobotňajšieho medzištátneho prípravného zápasu proti Kostarike totiž našťastie nie je vážnejšieho charakteru. Škrtel musel opustiť ihrisko na bratislavských Pasienkoch už po úvodnej štvrťhodine po tom, ako si po jednom z obranných zákrokov poranil pravý členok. Následné vyšetrenia v nemocnici nepotvrdili žiadne vážnejšie poškodenie a handlovský rodák by sa mal už po troch dňoch zapojiť do plného tréningového procesu.

"Nie je to až také zlé. Je to jednoducho výron. Myslím si, že za pár dní to bude v pohode. Bol to nešťastný súboj," povedal po zápase dvojnásobný najlepší futbalista Slovenska (2007 a 2008). Na margo víťazného zápasu s Kostarikou Martin Škrtel doplnil: "Z ďalšieho priebehu som videl druhý polčas. Myslím si, že sme divákov potešili hrou aj výsledkom. Chceli sme tento duel vyhrať a urobiť si chuť a dobrú náladu pred MS. To sa nám aj podarilo. Asi jediným negatívom je moje zranenie, lebo skončiť už po 15 minútach nie je nič príjemné. Aj keď možno sa nájdu nejaké chybičky v hre, vyhrali sme 3:0, a to je dôležité."