Main Content

VIDEO: NHL draft: Jurčo dostal pozvánku do kempu nádejí

nedeľa, 6. jún 2010 10:32 | Autor: TASR

Slovenský hokejista Tomáš Jurčo dostal pozvánku do kempu nádejí zámorskej hokejovej NHL pre draft 2011. Unikátne sústredenie talentovaných dorastencov sa uskutoční 18. a 19. augusta v Toronte.

O pozvánke pre Jurča informoval jeho doterajší klub Saint John Sea Dogs v tlačovej správe. Viceprezident NHL pre športová záležitosti a marketing Brendan Shanahan poslal pozvánku takmer štyrom desiatkam hráčov, ktorí pripadajú do úvahy pre budúcoročný draft. Na ľade ich čaká niekoľko špeciálnych cvičení a skúšanie niektorých prípadných zmien pravidiel. "Chceme kemp, v ktorom získame informácie o hráčoch, ale aj o prípadných situáciách, ktoré by vyvstali z možných noviniek v pravidlách,“ uviedol Shanahan.

Tomáš Jurčo má za sebou premiérovú sezónu v juniorskej QMJHL. Sedemnásťročný talent strelil v 64 stretnutiach 26 gólov a pridal 25 asistencií. O tom, že má Tomáš nesporný talent svedčí aj video, ktoré pred pár mesiacmi obehlo celý internet. Tomáš premenil naozaj netradičným spôsobom samostatný nájazd vo svojej lige QMJHL.

VIDEO: Neuveriteľný samostatný nájazd Tomáša Jurča