Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.6.)

streda, 6. jún 2012 14:04 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zo zákulisia tímu prenikajú informácie o komplikovaných rozhovoroch týkajúcich sa predĺženia zmluvy s Robinom Van Persiem. Ivan Gazidis, ktorý je výkonným riaditeľom Arsenalu, priznáva, že rokovania môžu trvať aj celé leto až do samotného záveru prestupového obdobia.

TOTTENHAM:
Chorvátsky reprezentant Niko Kranjčar je na odchode z White Hart Lane. Mužstvo Tottenhamu opúšťa aby posilnil rady Dynama Kyjev. 27-ročný hráč to potvrdil v rozhovore pre denník zo svojej vlasti Sportske Novosti.

TOTTENHAM:
Rafael van der Vaart poprel špekulácie z posledných dní, podľa ktorých plánoval svoj odchod do Schalke 04. Holandský stredopoliar tvrdí, že je v Anglicku spokojný  a chce v Premier League zostať.

CHELSEA: Branislav Ivanovič cez leto neopustí Chelsea napriek tomu, že o jeho služby mal záujem kráľovský Real Mardid a aj perspektívny Neapol. Agent Srba Vlado Boroz potvrdil, že robustný stopér je verný výhradne farbám The Blues.

LIVERPOOL:
Joe Cole sa definitívne vracia do Liverpoolu, kde chce zabojovať o svoje miesto v novo tvoriacom sa tíme Brendana Rodgersa. Cole pôsobil v minulej sezóne na hosťovaní v OSC Lille.

MANCHESTER UNITED:
Zo zákulisia Old Trafford prenikajú informácie, podľa ktorých sa po získaní Shinjiho Kagawu sústredí vedenie Manchestru United na kúpu špílmachra Luku Modrića z Tottenhamu a a obrancu Evertonu Leightona Bainesa.

MANCHESTER CITY: V posledných dňoch sa objavili špekulácie týkajúce sa záujmu Realu Madrid získať ofenzívneho stredopoliara Citizens Davida Silvu. Španielsky reprezentant však odkázal predstaviteľom Bieleho baletu, že je v Manchestri šťastný a klub určite neopustí.

NEWCASTLE: Senegalský útočník Newcastle United Papiss Cissé potešil fanúšikov svojho tímu vyhlásením, že chce zostať na St.James’ Parku. ,,Som v Newcastli šťastný, chcem tu zostať ešte niekoľko rokov,” vyhlásil autor 14 gólov v 13 zápasoch Premier League minulej sezóny.