Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.)

štvrtok, 7. jún 2012 13:20 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Carlos Tévez plánuje ukončiť profesionálnu kariéru v time Boca Juniors, kde odštartoval svoju profesionálnu púť. Zároveň však informoval, že v najbližších rokoch chce byť naďalej verný farbám Citizens.

LIVERPOOL:
Nový tréner Liverpoolu Brendan Rodgers sa snaží na Anfield Road priviesť stredopoliara Manchestru City Adama Johnsona, ktorému sľubuje miesto v základnej zostave. City by zaňho mohli zinkasovať 16 miliónov libier.

TOTTENHAM:
Prestup Jana Vertonghena z Ajaxu do Tottenhamu je na spadnutie. Podľa  agenta belgického reprezentanta Mustaphu Nikhiliho by sa tak mohlo stať už tento týždeň.

CHELSEA:
Salomon Kalou je podľa všetkého na odchode zo Stamford Bridge. O služby reprezentanta Pobrežia Slonoviny sa zaujíma hneď niekoľko klubov vrátane Arsenalu, Galatasarayu, Liverpoolu či Olympique Lyon.

CHELSEA
: Vedeniu The Blues padol do oka už dávnejšie belgický záložník Evertonu Marouane Fellaini, za ktorého plánujú ponúknuť menej slávnemu liverpoolskemu celku 20 miliónov libier. 

QUEEENS PARK RANGERS
: Predstavitelia Queens Park Rangers sa zaujímajú o služby najlepšieho strelca uplynulej sezóny Ligue 1 Oliviera Girouda. Prestup však zrejme stroskotá na prestupovej čiastke, nakoľko Montpellier si ho cení vraj až na astronomických  a zároveň nereálnych 50 miliónov libier.

WEST BROMWICH ALBION:
Novým trénerom West Bromwich Albion sa stane Steve Clarke, ktorý v minulej sezóne pôsobil ako asistent trénera Kennymu Dalgishovi v FC Liverpool. Informoval o tom Sky Sports.

ASTON VILLA:
Novou posilou Villans by sa mohol stať útočník Norwichu Grant Holt, ktorý je však podľa vedenia britských “kanárikov” nepredajným artiklom. Média napriek tomu špekulujú, že ho do Aston Villy predsa len privedie volanie trénera Paula Lamerta, ktorý do tohto klubu tiež prišiel z Norwichu. Lambert sa zaujíma aj o predĺženie zmluvy s Darrenom Bentom.