Main Content

Van Persie neopustí Arsenal pre Real, Barcu alebo City

nedeľa, 10. jún 2012 10:41 | Autor: Erik Tejedi

Van Persie neopustí Arsenal pre Real, Barcu alebo City
Van Persie neopustí Arsenal pre Real, Barcu alebo City | zdroj: Erik Cesc pre Sport7.sk

Holandskému kanonierovi z londýnskeho Arsenalu na konci tejto sezóny končí zmluva s Arsenalom, ale podľa slov jeho otca neopustí Emirates Stadium na úkor prestupu do Madridu, Barcelony alebo Manchestru City.

Otec Robina van Persieho dal v poslednom rozhovore stopku úradujúcemu majstrovi Anglicka, Manchestru City, v boji o jeho syna. Ten je v súčasnej dobe ma európskom šampionáte na Ukrajine a tak od neho nemôžeme očakávať vyjadrenia na túto tému.

Hráč "The Gunner" bol pred týždňami spájaný aj s Juventusom, do ktorého však pravdepodobne neprestúpi. Otec víťaza PFA Player of the Year za minulú sezónu sa v poslednom rozhovore na manko prestupu do City vyjadril takto: "Prestup do Manchestru City nie je možný. A tiež nie je možné, aby v Anglicku hral za iný klub ako Arsenal."

Pred pár dňami sa tiež hovorilo o prestupe do španielskej Primera División, avšak aj tieto tvrdenia jeho otec Bob vyvrátil. "Nemá logiku aby šiel do Barcelony, oni už totiž majú Lionela Messiho. Do zostavy Realu Madrid by taktiež nezapadol," ukončil rozhovor s Mundo Deportivo Bob van Persie.