Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.6.)

piatok, 22. jún 2012 12:17 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (22.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arséne Wenger potvrdil, že Arsenal usilovne bojuje o služby najlepšieho strelca francúzskej Ligue 1 v minulej sezóne Oliviera Girouda. ,,Na 90 percent bude Giroud našim hráčom,” potvrdil Wenger očakávaný príchod francúzskeho kanoniera z Montpellieru.

TOTTENHAM:
Vedenie Tottenhamu bude mať nesmierne ťažkú úlohu udržať v klube Luku Modrića, ktorý je sám naklonený odchodu z White Hart Lane. Najnovšie špekulácie hovoria o tom, že Real Madrid pripravuje pre Spurs ponuku vo výške 30 miliónov libier.

TOTTENHAM:
Tréner Evertonu David Moyes popiera špekulácie, podľa ktorých by sa mal stať novým trénerom Tottenhamu, po tom ako predseda klubu Daniel Levy prepustil Harryho Redknappa. So Spurs nie som v žiadnom kontakte, vyhlasuje Moyes.

CHELSEA:
Brazílsky útočník Hulk, ktorý momentálne zvažuje svoju budúcnosť v FC Porto, sa nechal počuť, že by v prípade odchodu z Portugalska radšej prestúpil do Chelsea ako do francúzskeho Paris Saint Germain.

LIVERPOOL
: Alberto Aquilani zatiaľ nevie, či po návrate do Liverpoolu z hosťovania v AC Miláno zostane v klube, alebo ho vedenie opäť pošle na hosťovanie, prípadne ho predá. Všetko bude závisieť od najbližších dní, keď sa Aquilani stretne s novým trénerom The Reds Brendanom Rodgersom.

EVERTON:
Tréner Evertonu David Moyes tvrdí, že by mu nevadilo keby Everton zdieľal nový štadión s konkurenčným FC Liverpool. V Liverpoole sa plánuje výstavba nového stánku, ktorú však neobchádzajú ekonomické a územné problémy. 

QUEENS PARK RANGERS:
Novou posilou QPR by sa mohol stať záložník Aston Villy Stephan Ireland. Podľa informácií britských médií Aston Villa s predajom 25-ročného írskeho stredopoliara už súhlasila.