Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.)

sobota, 23. jún 2012 12:04 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Shinji Kagawa je od včera oficiálne novým hráčom Manchestru United. Včera ho klub po úspešnej zdravotnej prehliadke oficiálne predstavil ako novú letnú posilu. Japonec prichádza na Old Trafford z Borussie Dortmund za zhruba 15 miliónov eur. V Manchestri by mal stráviť podľa zmluvy najbližšie štyri sezóny.

MANCHESTER UNITED:
Mužstvo Alexa Fergusona naopak zrejme neposilní Javi Martínez, ktorého sa snažili Červení Diabli získať z Athletica Bilbao. Martinez by mal podľa najnovších informácií prestúpiť do nemeckého Bayernu Mníchov.

MANCHESTER UNITED:
Pre United svitá nádej na získanie Luku Modrića z Tottenhamu. Podľa najnovších informácií totiž Modrić čoskoro oznámi vedeniu Tottehamu túžbu opustiť klub z White Hart Lane. V hre o služby chorvátskeho záložníka sú okrem United aj Real Madrid a Paris Saint Germain.

MANCHESTER UNITED:
Aj štvrtá dnešná správa sa týka Manchestru United. Alex Ferguson v posledných týždňoch pozorne sledoval Jetra Willemsa, ktorý na Eure reprezentoval Holandsko a už v 18 rokoch si vybojoval miesto v základnej  zostave Berta van Marwijka. Rodák z Rotterdamu hrajúci na poste ľavého krajného obrancu je momentálne hráčom PSV Eidhoven.

LIVERPOOL:
Martin Škrtel nemá v úmysle opustiť Anfield Road, pokiaľ mu nový tréner The Reds Brendan Rodgers sľúbi, že klub bude schopný bojovať o najvyššie priečky v Premier League. 

MANCHESTER CITY:
Prioritou číslo jedna je pre vedenie Citizens získanie Robina Van Persieho z Arsenalu, ktorý sa nečakane skoro vrátil domov po vypadnutí Holandska z Euro 2012. Wenger prednedávnom priznal, že rokovania s Van Persiem o novej zmluve neprebiehajú príliš ružovo a preto nevylučuje ani jeho odchod. Manchester City je dlhodobo najväčším záujemcom o holandského kanoniera.

TOTTENHAM:
Podľa denníku Times Je André-Villas Boas už jednou nohou novým trénerom Tottenhamu Hotspur.

EVERTON:
Vedenie Evertonu sa zahľadelo do 19-ročného Lucu Castagnosa, ktorý sa zatiaľ nevie presadiť v tíme Interu Miláno.