Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.)

nedeľa, 24. jún 2012 14:16 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Ďalším záujemcom o služby Carlosa Téveza je údajne Real Madrid. City by ho predali v prípade, že by sa im podarilo z Arsenalu získať Robina Van Persieho, tvrdí denník  Sun.

MANCHESTER CITY:
Vedenie Manchestru City sa pripravuje predložiť Davidovi Silvovi novú lukratívnejšiu zmluvu, ktorá by mala odradiť prípadných záujemcov o jeho služby. V poslednej dobe sa hovorilo najmä o interese Realu Madrid.

TOTTENHAM
: Na špekulácie, podľa ktorých sa už čoskoro stane novým trénerom Tottenhamu André-Villas Boas zareagoval samotný Portugalec, ktorý všetky fámy rezolútne poprel. ,,Všetko sú to obyčajné klamstvá,” vyhlásil.

TOTTENHAM:
Čerstvo prepustený už bývalý tréner Tottenhamu Harry Redknapp dúfa, že sa mu čoskoro podarí nájsť si nový angažmán. ,,Do práce sa plánujem vrátiť snáď už v najbližších týždňoch,” vyhlásil.

TOTTENHAM:
Podľa Sunday Mirror sa Gareth Bale trochu nečakane rozhodol, že z Tottenhamu neodíde ale zostane klubu verný ešte minimálne v ďalšej sezóne.

TOTTENHAM:
Podľa denníku Sunday Mirror sa už Luka Modrić rozhodol,  že opustí White Hart Lane a prestúpi do Realu Madrid.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson sa teší zotavovaniu zranenia Nemajna Vidiča, ktorý chýbal Manchestru United v prakticky celej druhej polovici minulej sezóny Premier League. Srbský stopér by podľa najnovších informácií mohol už budúci týždeň začať trénovať na novú sezónu.

ARSENAL
: Olivier Giroud sa podľa najnovších informácií už stihol dohodnúť s Arsenalom na podmienkach novej 5-ročnej zmluvy. Francúzsky útočník, ktorý bol v uplynulej sezóne Ligue 1 jej najlepším strelcom, by mal v najbližších dňoch priletieť do Londýna, kde by sa mal podrobiť obligátnej lekárskej prehliadke, po ktorej by nasledoval podpis kontraktu.

SWANSEA:
Novou posilou Swansea City by sa mohol stať ofenzívny stredopoliar Krohn-Dehli z Brondby, ktorý v dobrom svetle reprezentoval Dánsko na Euro 2012.