Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.)

pondelok, 25. jún 2012 12:28 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedenie Citizens podľa anglických médií podniklo prvé oficiálne kroky k získaniu Radamela Falcaa z Atlética Madrid a Edisona Cavaniho z Neapolu. Táto dvojica by mohla výjsť pokladnicu Citizens na viac než 60 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Podľa švajčiarskeho reprezentačného trénera Ottmara Hitzfelda sú informácie o záujme Bayernu Mníchov  o Edina Džeka len fámou a tento prestup sa určite neuskutoční. Hitzfeld to odôvodňuje tým, že Bayern Džeka vôbec nepotrebuje.

ARSENAL:
Podľa prezidenta Bordeaux je Maroiuane Chamakh v Arsenal šťastný a preto sa určite nevráti do Bordeaux, kde začínal s veľkým futbal. Bude zaujímavé sledovať kam budú smerovať ďalšie kroky už 28 ročného Maročana, ktorý sa po dvoch sezónach na Emirates Stadium nedokázal výraznejšie presadiť a preto sa hovorí o jeho odchode.

ARSENAL
: Arsenal ďalej pracuje na posilnení svojej ofenzívy. Po tom ako Gunners podpísali Lukasa Podolského a sú blízko  k prestupu Oliviera Girouda by Arséne Wenger rád videl na Emirates Stadium aj nemeckého reprezentanta Marca Reusa. Trhová hodnota 23 ročného útočníka sa odhaduje na 20 miliónov eur. Pôvodný autor správy anglický denník DAILY MAIL neskôr túto informáciu pochopiteľne dementoval, keďže Reus je už dlhšiu dobu upísaný Borussi Dortmund. 

NEWCASTLE & LIVERPOOL:
Novou letnou posilou Newcastle United by sa mohol čoskoro stať 21-ročný útočník Twente Enschede Luuk De Jong. Newcaatle už údajne ponúkoli za holandského talentovaného mladíka 8 miliónov libier. V hre o jeho služby je však aj konkurenčný FC Liverpool.

EVERTON:
Menej slávny liverpoolsky celok by rád priviedol z Glasgowu Rangers 25-ročného útočníka Stevena Naismitha, ktorý je škótskym reprezentantom a tiež 28-ročného pravého obrancu Stevena Whittakera.

BLACKBURN:
Vedenie Blackburn sa pokúsi kúpiť z Newcastle dvojicu Dan Gosling a Leon Best.