Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.)

utorok, 26. jún 2012 13:17 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Hotovo! Prestup Oliviera Girouda na Emirates Stadium sa stal dnes skutočnosťou. Najlepší strelec minulej sezóny Ligue 1 v drese Monpellieru prichádza do Arsenalu za 15 miliónov eur . S “Gunners” sa dohodol na štvorročnej spolupráci.

MANCHESTER CITY: Roberto Mancini dúfa, že sa mu podarí udržať v tíme Aleksandara Kolarova, ktorý prezradil, že zvažuje odchod z tímu City, ak nebude mať viac herných príležitostí v súťažných zápasoch. Kolarov je pre náš dôležitý a chceme si ho udržať, nechal sa počuť kormidelník Manchestru City.

CHELSEA & MANCHESTER CITY:
Plány Roberta Di Mattea a Roberta Manciniho priviesť do Chelsea, resp. Manchestru City Radamela Falcaa z Atlética Madrid dostali riadnu trhlinu. Španielsky klub totiž všetkým záujemcom odkázal, že kolumbijského útočníka za žiadnu cenu nepredá.

CHELSEA:
Zo Stamford Bridge sa podľa anglických médií snaží priviesť Neapol portugalského reprezentanta Raúla Meirelesa. Neapolčania ponúkajú Chelsea za 29-ročného stredopoliara 8 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Do hľadáčiku Roberta Manciniho na post stopéra padol po Martinovi Škrtelovi či Thiagovi Silvovi aj spoluhráč slovenského reprezentanta z Liverpoolu Daniel Agger. Naopak Mancini vraj už príliš nepočíta so službami Joleona Lescotta. 

TOTTENHAM:
Najnovším záujemcom o služby 22-ročného ofenzívneho stredopoliara Gylfiho Sigurdssona z Hoffenheimu je anglický Tottenham, ktorý zaňho vraj núka 10 miliónov eur. Predtým sa špekulovalo aj o interese Liverpolu či Swansea.

EVERTON:
Na Goodison Park by mohli v lete zavítať 30-ročný chorvátsky záložník Danijel Pranjić z Bayernu Mníchov (odhadovaná cena 3,5 milióna eur) a švédsky 34-ročný obranca Olof Mellberg z Olympiakosu Pireus (odhadovaná cena 3 milióny eur).

LIVERPOOL:
The Reds sa snažili získať z Fiorentiny Juana Manuela Vargasa, no vedenie Liverpoolu nepristúpilo na požiadavku Fialok vo výške 12 miliónov eur. 28-ročný krídelník tak zrejme aj v budúcej sezóne zostane v Serii A.