Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.6.)

streda, 27. jún 2012 12:53 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (27.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Martin Škrtel poprel špekulácie, podľa ktorých sa plánuje jeho prestup do Manchestru City. Škrtel vyhlásil, že nedostal žiadnu ponuku a ani so žiadnym klubom nejednal. Podrobnosti nájdete tu.

LIVERPOOL:
Agent peruánskeho záložníka Juana Vargasa potvrdil, že jeho klient  odíde cez leto z Fiorentiny a je možné, že prestúpi práve do Liverpoolu. V hre je však aj Malaga, s ktorou by sa mohol objaviť v Lige majstrov.

CHELSEA:
Branislav Ivanovič sa pokúša presvedčiť Luku Modriča, aby neprestúpil do Realu Madrid, alebo Manchestru United, ale aby uprednostnil príchod do Chelsea.

CHELSEA:
Florent Malouda s najväčšou pravdepodobnosťou v najbližších dňoch opustí Chelsea. V hre je podľa najnovších správ prestup do brazílskeho klubu Vasco da Gama.

MANCHESTER CITY:
Podľa informácií denníku Daily Star sa Dani Alves nedohodol s vedením Barcelony na predĺžení zmluvy a zamieri do Manchestru City. Oficiálne však tieto špekulácie potvrdené nie sú a na základe nedávnych vyhlásení vedenia Barcelony, Alvesa a aj trénera Blaugranas Tita Vilanovu, ktoré potvrdili Brazílčanove zotrvanie na Nou Campe, ide pravdepodobne len o hlúpu novinársku kačicu.

ARSENAL:
Po získaní útočníkov Oliviera Girouda z Montpellieru a Lukasa Podolského z 1.FC Kolín je Arséne Wenger vraj už zmierený aj s alternatívou, že z klubu odíde Robin Van Persie.

TOTTENHAM:
Holandský stredopoliar Van der Vaart poprel špekulácie, podľa ktorých by bol v kontakte s predstaviteľmi Hamburgeru SV. Záložník Tottenhamu však priznal, že ho záujem Hamburgeru prijemne prekvapil.

TOTTENHAM:
Podľa najnovších informácií sa už zajtra môže stať novou posilou Tottenhamu islandský záložník Gylfi Sigurdsson. Hoffenheim totiž zaujala ponuka Spurs vo výške ôsmych miliónov libier. Islandský reprezentant by sa tak mal už v najbližších hodinách podrobiť lekárskej prehliadke u doktorov z White Hart Lane.

FULHAM
: Vedenie Fulhamu sa zaujíma o služby českého reprezentačného stopéra Tomáša Sivoka, ktorý je a odchode z Besiktasu Istanbul. O služby Sivoka sa zaujímala aj španielska Sevilla.