Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.)

štvrtok, 28. jún 2012 14:31 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM & MANCHESTER UNITED: Luka Modrić priznáva, že nasledujúce dni budú zrejme jeho posledné ako hráča Tottenhamu Hotspur. Chorvátsky špílmacher totiž veľmi túži hrať v Lige majstrov, kam sa Spurs neprebojovali. ,,Budem hrať ligu majstrov a chcem ju vyhrať. Tu si ale svoj cieľ nesplním,” priznáva Modrić, o ktorého majú záujem viaceré veľkokluby vrátane Manchestru United, či Realu Madrid.

TOTTENHAM:
Ak by Modrić prestúpil do Realu Madrid, Spurs by mohli získať na oplátku tureckého stredopoliara Nuriho Sahina.

TOTTENHAM:
Gareth Bale potešil fanúšikov Tottenhamu nečakaným podpisom novej 4-ročnej zmluvy. Vyzerá to teda tak, že waleský stredopoliar, o ktorom sa dlho hovorilo v súvislosti s prestupom do španielskych veľkoklubov, napokon zostane na rozdiel od Modrića aj v ďalších sezónach verný Tottenhamu. A to napriek tomu, že sníval podobne ako on o účasti v budúcosezónnej edícií Ligy majstrov, do ktorej sa zverenci vtedajšieho trénera Harryho Redknappa neprebojovali.

TOTTENHAM
: Obranca Ajaxu Amsterdam Jan Vertonghen priznáva, že začína byť nervózny z naťahujúcich sa rokovaní o jeho prestupe do Tottenhamu. Minulý týždeň to pritom vyzeralo tak, že už čoskoro bude novou posilou Spurs. Je možné, že ak sa kluby čoskoro nedohodnú do boja o jeho služby sa vráti aj londýnsky Arsenal.

ARSENAL:
Francúzsky útočník Olivier Giroud, ktorý včera oficiálne prestúpil z Montpellieru do Arsenalu Londýn priznal, že mužstvo Gunners uprednostnil pred Chelsea najmä preto, že na Emirates Stadium pôsobí francúzsky kormidelník Arséne Wenger.

CHELSEA:
Vedeniu Chelsea sa daria rokovania s Fiorentinou súvisiace s odkúpením práv na Stevana Jovetiča. Podľa najnovších informácií sú Taliani ochotní svoju hviezdu predať za 25 miliónov libier.

CHELSEA:
Roberto Di Matteo, ktorý sa stal pred zhruba troma týždňami oficiálne novým trénerom The Blues, sa veľmi intenzívne zaujíma o poľského obrancu Lukasa Piszczeka z Borussie Dortmund.

QUEENS PARK RANGERS:
Adel Taarabt si rozmyslel svoju túžbu prestúpiť do kvalitnejšieho tímu a aj  v budúcej sezóne chce hájiť farby minuloročného nováčika Premier League Queens Park Rangers. Klub sa pred novou sezónou zaujímavo posilňuje a je možné, že Taarabt napokon svoju túžbu pôsobiť v ambicióznom tíme naplní aj prostredníctvom súčasného zamestnávateľa.

WEST HAM:
West Ham naďalej bojuje o 31-ročného útočníka Norwichu Granta Holta. Po tom ako Norwich odmietol ponuku na 5 miliónov libier zvýšil West Ham tuto sumu o ďalší milión.