Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.)

piatok, 29. jún 2012 16:47 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Už aj o Waynea Rooneyho sa zaujímajú čínske veľkokluby. Odchod mladej ikony Red Devils z Old Traffordu je však veľmi málo pravdepodobný, tobôž do futbalovo exotickej krajiny.

ARSENAL:
Okrem Manchestru City chce zabojovať o Robina Van Persieho aj parížsky veľkoklub PSG. Van Persie momentálne rokuje s Arsenalom o podmienkach novej zmluvy, no všetko nasvedčuje tomu, že sa Holanďan s Gunners napokon nedohodne.

ARSENAL:
Hoci vedenie Arsenalu očakáva, že už čoskoro na Emirtates Stadium opäť zavíta 24-ročný defenzívny stredopoliar Denílson, brazílsky klub Sao Paulo, kde hosťoval, dúfa, že sa mu podarí s Arsenalom dohodnúť na jeho ďalšom hosťovaní alebo dokonca predaji.

MANCHESTER CITY:
O služby slovenského reprezentačného stredopoliara Vladimíra Weissa mladšieho, ktorý je kmeňovým hráčom Manchestru City, no v predchádzajúcich dvoch sezónach hosťoval v Glasgowe Rangers a Espanyole, sa podľa najnovších informácií zaujíma holandský klub PSV Eindhoven.

LIVERPOOL
: Martin Škrtel dementuje všetky špekulácie, podľa ktorých je na odchode z Liverpoolu. Hovorilo sa najmä o záujme Manchestru City, ktorý zaňho podľa britských médií plánoval ponúknuť The Reds až 20 miliónov libier.

TOTTENHAM:
André Villas-Boas sa podľa špekulácií britských médií stane už v pondelok oficiálne novým trénerom Tottenhamu Hotspur. Portugalský tréner, ktorý viedol značnú časť minulej sezóny Chelsea Londýn, však tieto špekulácie doteraz nekomentoval.

TOTTENAHAM:
Turecký stredopoliar Realu Madrid Nuri Sahin poprel fámy, podľa ktorých bude čoskoro vymenený za Luku Modrića do Tottenhamu.

NEWCASTLE:
Vedenie Newcastle United sa snaží priviesť z holandského klubu Twente Enschede 21-ročného hrotového útočníka Luuka de Jonga a 24-ročného stopéra Douglasa. Hodnota týchto hráčov sa odhaduje dokopy na  18 miliónov eur.