Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.6.)

sobota, 30. jún 2012 16:38 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (30.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Vedenie The Reds sa zaujíma o služby Ibraihma Afellaya. Holandský mladík by sa mal v najbližších dňoch dohodnúť na novej zmluve s Barcelonou, no ak sa tak nestane Brendan Rodgers by ho veľmi rád priviedol na Anfield Road.

CHELSEA: Do boja o Luku Modrića sa aktívne zapojila Chelsea, ktorá podľa denníku Daily Express prebila ponuku Realu Madrid v hodnote 36 miliónov libier. Tak či tak, Tottenham sa môže tešiť na veľmi atraktívne odstupné za chorvátskeho špílmachra.

CHELSEA:
Salomon Kalou oznámil, že o jeho budúcnosti na Stamford Bridge sa rozhodne po návrate z dovolenky, ktorú si momentálne užíva v Amerike.

MANCHESTER UNITED:
Záujem vedenia United o obrancu Evertonu Leightona Bainesa pretrváva, hoci Everton nechce o jeho odchode ani počuť. Podľa dostupných informácií je Baines prestupovou prioritou Fergusona na posilnenie defenzívnych radov.

TOTTENHAM:
Mexický útočník Giovani dos Santos v najbližších dňoch uzavrie svoju neúspešnú kapitolu v Tottenhame a prestúpi zrejme do jedného z dvojice klubov Atlético Madrid a Sevilla, ktoré majú oňho veľký záujem.

WEST BROMWICH ALBION:
Anglický brankár Ben Foster prestupuje do West Bromwichu Albion, v ktorom v uplynulej sezóne hosťoval z Birminghamu. Teraz sa oba kluby dohodli na jeho trvalom prestupe. 29-ročný Foster sa upísal WBA na tri roky.

READING: Pavel Pogrebňak sa už v najbližších hodinách stane novou posilou Readingu. Útočník Ruska totiž úspešne prešiel lekárskou prehliadkou klubu, po ktorej mu nič nebráni v tom, aby podpísal novú zmluvu. Pobregňak príde do Readingu zadarmo, nakoľko v Stuttgarte mu skončila zmluva.