Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.)

nedeľa, 1. júl 2012 13:14 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedenie Citizens registruje na záujem Realu  Madrid o Davida Silvu a odkazuje mu, že španielsky špílmacher je na predaj za 80 miliónov libier. Pochopiteľne ide zo strany City skôr o žart, nakoľko túto sumu by Pusinky za Silvu určite nezaplatili. Inak povedané španielsky záložník momentálne nie je na predaj.

MANCHESTER CITY:
City sa naďalej usilujú získať z Arsenalu Robina Van Persieho, no podľa dnešných špekulácií sa najprv pokúsia predať do Tottenhamu Emmanuela Adebayora. Tým by si vytvorili určitú finančnú rezervu na Van Persieho kúpu a plat.

MANCHESTER UNITED
: Obranca Evertonu Leighton Baines, o ktorého služby sa výrazne zaujíma Alex Ferguson, nevylúčil možnosť, že už toto leto prestúpi na Old Trafford. Everton však o tom nechce ani počuť.

CHELSEA:
O ikonu Chelsea Franka Lamparda sa zaujíma americký klub Los Angeles Galaxy, v ktorom pôsobí jeho kamarát David Beckham.

TOTTENHAM:
Bývalý úspešný tréner Liverpoolu Rafael Benítez vyjadril túžbu vrátiť sa v nasledujúcej sezóne na lavičku ambiciózneho klubu z Premier League. V súvislosti s týmto prianím odmietol ponuku viesť taliansku Sampdoriu. Z popredných klubov anglickej ligy nemá vyriešenú otázku trénera Tottenham Hotspur.

TOTTENHAM:
Už bývalý kormidelník Tottenhamu Harry Redknapp priznáva, že dostal niekoľko ponúk, no zatiaľ si nového zamestnávateľa nevybral. 65-ročný Redknapp tiež vyhlásil, že mu nerobí problém viesť aj mužstvo z inej krajiny ako Anglicko, no Premier League zatiaľ uprednostňuje.

TOTTENHAM:
Ak sa stane novým trénerom Tottenhamu André-Villas Boas, podľa britských médií bude jeho prvým krokom snaha získať z Arsenalu anglického reprezentanta Theoa Wallcota.

WEST HAM:
West Hamu sa podarilo včera dotiahnuť prestup 31-ročného obrancu Georgea McCartneyho, ktorý v tomto klube pôsobil už v minulej sezóne, no len formou hosťovania. Teraz ho West Ham získal zo Sunderlandu natrvalo.