Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.)

pondelok, 2. júl 2012 12:06 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Times, Daily Express, soccerway.c

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: The Blues sa musia mať na pozore. Klubovú ikonku a kapitána mužstva Johna Terryho sa totiž snaží uloviť Paris Saint Germain, ktorý je štedro dotovaný petrodolármi nových majiteľov. Podľa britských médií plánuje PSG ponúknuť Abramovičovi za Terryho približne 10 miliónov libier.

CHELSEA:
Chelsea sa podľa denníku Daily Mail zaujíma o brazílskeho obrancu Maicona z Interu Miláno. Trhová hodnota 30-ročného pravého obrancu sa odhaduje na 15 miliónov eur.

MANCHESTER CITY:
Kormidelník Citizens Roberto Mancini krotí nadšenie fanúšikov City, ktorí sú presvedčení o tom, že sa vedeniu podarí kúpiť z Arsenalu Robina Van Persieho. Podľa Manciniho je šanca získať holandského kanoniera pomerne malá.

ARSENAL
: Arséne Wenger rezolútne poprel klebety, podľa ktorých by sa mal stať novým trénerom Francúzska, po tom ako na túto funkciu rezignoval Laurent Blanc. Wenger je naďalej verný Gunners.  

TOTTENHAM:
Vedenie Tottenhamu Hotspur sa cez leto pokúsi kúpiť ruskú hviezdičku Alana Dzagojeva, ktorý zažiaril na Euro 2012. Záujem Tottenhamu priznáva aj Dzagojevov otec Tariel, ktorý je zároveň aj jeho agentom.

EVERTON:
Novou posilou Evertonu by sa mohol stať chorvátsky stredopoliar Danijel Pranjić, ktorý vyhlasuje, že by ho po odchode z Bayernu Mníchov pôsobenie v liverpoolskom klube veľmi lákalo.

NEWCASTLE:
O hráčov Ajaxu Amsterdam je v Premier League tradične veľký záujem. Najnovšie sa podľa britských médií zaujíma Newcastle o služby 23-ročného Vurnona Anitu, ktorý hráva na poste defenzívneho záložníka, ale aj na krajoch obrany. Podľa dostupných informácií už Newcastle učinil Ajaxu prvú ponuku, no holandský klub ju takmer okamžite odmietol.

SUNDERLAND:
Novou posilou Sunderlandu a stal španielsky stopér Carlos Cuellar, ktorý v minulej sezóne pôsobil v Aston Ville. Ceullar uprednostnil prestup do Sunderlandu pred angažmánom v Seville.