Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.)

utorok, 3. júl 2012 11:54 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Times, Daily Express, soccerway.c

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Krásnej pocty sa dostalo Martinovi Škrtelovi od spoluhráča  z Liverpoolu Luisa Suáreza. Populárny uruguajský útočník  totiž povedal v rozhovore pre klubovú stránku, že slovenský obranca je najlepším hráčom, s ktorým v živote hral.

LIVERPOOL:
Špekulácie podľa ktorých by mal Luis Suérez cez leto opustiť Liverpool nie sú založené na pravde. Potvrdil to najnovšie aj nový tréner Liverpoolu Brendan Rodgers, ktorý vyhlásil, že mal s uruguajským útočníkom dlhý rozhovor, po ktorom je presvedčený, že je verný len a len farbám The Reds.

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Červených Diablov sa dohodlo s Queens Park Rangers na ročnom hosťovaní brazílskeho obrancu Fabia da Silvu v londýnskom klube. Po roku by sa mala Rafaelova dvojička vrátiť na Old Trafford.

MANCHESTER UNITED:
Fabiov brat Rafael sa naopak nemusí obávať, že by ho z Old Traffordu posielali na hosťovanie podobne ako brata. Rafael podpísal s United novú zmluvu do roku 2016 a Alex Ferguson s nim počíta v budúcej sezóne do základnej zostavy.

ARSENAL:
Vedenie Arsenalu včera odmietlo oficiálnu ponuku Juventusu Turín za Robina Van Persieho. Stará Dáma podľa denníku Gazetta dello Sport ponúkla Gunners za holandského internacionála 10 miliónov eur. Trhová hodnota najlepšieho strelca Premier League minulej sezóny sa však odhaduje aspoň na trojnásobok tejto sumy.

TOTTENHAM:
Ak sa stane novým trénerom Tottenhamu André Villas-Boas je veľmi pravdepodobné, že privedie na White Hart Lane záložníka FC Porto a portugalského reprezentanta Joaoa Moutinha. Samotný Moutinho priznáva, že  by si rád opäť zahral pod Boasovým vedením. Ten ho trénoval aj v časoch, keď viedol FC Porto. 

SUNDERLAND:
Asamoah Gyan, ktorý je kmeňovým hráčom Sunderlandu, no v uplynulej sezóne hosťoval v klube zo Spojených Arabských Emirátov Al Alin, sa definitívne sťahuje do SAE. Podľa dostupných informácií sa už tímy dohodli na jeho predaji.

CHELSEA
: José Bosingwa a Salomon Kalou sú od včera definitívne bez zamestnávateľa. Portugalskému obrancovi a útočníkovi z Pobrežia Slonoviny totiž uplynul platný kontakt v FC Chelsea. Zatiaľ nie je známe, kam cez leto prestúpia, no o záujemcov zrejme nebude núdza.