Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.)

streda, 4. júl 2012 13:22 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Times, Daily Express, soccerway.c

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Najnovším záujemcom o služby Martina Škrtela je SSC Neapol, v ktorom pôsobí Marek Hamšík. Aspoň to tvrdia talianske média. Viac informácií nájdete tu.

LIVERPOOL: Vedenie The Reds sa musí mať na pozore. O útočníka Andyho Carrolla sa totiž zaujíma podľa denníku Sun taliansky veľkoklub AC Miláno.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson priznáva rozhorčenie nad rozhodnutím Paula Pogbu, ktorý sa po troch sezónach na Old Trafford rozhodol nepredĺžiť zmluvu s United ale prestúpiť do Juventusu Turín.

MANCHESTER UNITED:
Dimitar Berbatov, ktorý už viackrát prejavil záujem opustiť Manchester United z dôvodu nedostatku herných príležitosti najmä v minulej sezóne, možno zamieri do tureckej ligy, kde má o jeho služby eminentný záujem Galatasaray Istanbul. 

ARSENAL:
Arséne Wenger vyhlásil pred novinármi, že spraví všetko pre to, aby Robina Van Persieho presvedčil k podpisu novej zmluvy s Gunners. Van Persieho by mohlo motivovať aj posilňovanie kádra, keďže do tímu už prišli ďalší dvaja špičkoví útočníci – Olivier Giroud a Lukas Podolski.

ARSENAL
: Po dobrých výkonoch na Euro 2012 si bude môcť Nicklas Bendtner vyberať klub, do ktorého prestúpi. Dánsky útočník má však naďalej jasno v tom, že nechce hrať za Arsenal, ktorý je stále jeho majiteľom. Hráčov agent Toom Brookers potvrdil, že je o jeho klienta záujem u popredných klubov a je presvedčený, že v jednom z nich napokon aj zakotví.

TOTTENHAM
: Podľa očakávaní sa stal včera André Villas Boase oficiálne novým trénerom Tottenhamu Hotspur. Portugalský kormidelník v uplynulej sezóne až po vyhadzov v úvode roka 2012 (po zlých výkonoch v domácej súťaži) viedol londýnsku Chelsea. Teraz podpísal so Spurs zmluvu na nasledujúce 3 sezóny, po tom ako sa vedenie klubu rozlúčilo s Harrym Redknappom.

TOTTENHAM:
Podľa Daily Mirror dostane André Villas-Boas od vedenia Spurs čiastku 50 miliónov libera na to, aby mužstvo z White Hart Lane čo najvhodnejšie posilnil pred novou sezónou.

EVERTON:
Novú posilu získal Everton, ktorý podpísal štvorročnú zmluvu so Stevenom Naismithom. Ten prichádza do liverpoolskeho celku úplne zadarmo, nakoľko v Glasgowe Rangers mu skončila zmluva.