Main Content

Manchester United bude na prestupovom trhu aktívny, naznačuje Ferguson

streda, 4. júl 2012 13:52 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United bude na prestupovom trhu aktívny, naznačuje Ferguson
Manchester United bude na prestupovom trhu aktívny, naznačuje Ferguson | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Tréner Manchestru United Sir Alex Ferguson poodhalil, že počas letného prestupového okna Red Devils možno podpíšu viac hráčov, ako sa mohlo na prvý pohľad zdať. Vedenie Červených Diablov pokračuje v hľadaní posíl za oponou a predstaví ich až keď bude celý transfer istý.

Boss United v jednom z rozhovorov pre klubovú televíziu MUTV prezradil, že príchody japonského záložníka Shinjiho Kagawu a perspektívneho Nicka Powella nemusia byť ani zďaleka posledné počas tohto leta. 

V médiách sa síce každodenne objavuje hneď menoslov posíl, ktoré sa Manchester United chystá získať, no len málokedy ide o pravdivé informácie a britský bulvár väčšinou uverejňuje len výmysly.

Keď sa kluboví novinári opýtali Fergusona, či v najbližšom období prídu nejaký posily Alex Ferguson odpovedal: „Áno, je to možné. Pracujeme na jednej-dvoch veciach, no nie sme istí, ako to pre nás dopadne.  Stále sa snažíme hľadať posily. Na konci sezóny sa nám podaril výborný obchod s kúpou Shinjiho (Kagawu), pričom sme súhlasili aj s angažovaním Nicka Powella.“

Prestupové leto na Old Trafford môže byť ešte veľmi zaujímavé. V súvislosti s príchodom na Old Trafford sa totiž spomína predovšetkým záložník Joao Moutinho, ktorý momentálne oblieka dres FC Porto. United okrem toho dávnejšie neuspeli s angažovaním Edena Hazarda, ktorého kúpila Chelsea a ružovo to nevyzerá ani s príchodom Luku Modriča, ktorého Red Devils pravdepodobne vyfúkne Real Madrid, alebo opäť londýnski The Blues.