Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.7.)

štvrtok, 5. júl 2012 12:54 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.7.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Times, Daily Express, soccerway.c

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Nečakane skoro, hneď v úvodných dňoch otvoreného letného prestupového trhu, sa vyriešila otázka, či zostane Robin Van Persie v Arsenale aj v budúcich sezónach. Holandský útočník sa napokon rozhodol, že s Arsenalom zmluvu nepredĺži a Gunners sa ho preto zrejme už v tomto lete pokúsia predať. Ak by tak totiž nespravili Van Persie by po budúcej sezóne mohol odísť z Londýna úplne zadarmo, čo by bolo inak povedané pre klub z Emirates Stadium nočnou morou. Podrobnosti nájdete tu.

MANCHESTER CITY:
Podľa denníku Daily Mirror je hlavným kandidátom na získanie Robina Van Persieho Machester City, ktorý má preňho pripravený týždenný rozprávkový plat vo výške 220 tisíc libier.

MANCHESTER CITY:
Mario Balotelli viackrát prízvukoval, že nechce opustiť Manchester City. Jeho názor by však mohla zmeniť aktivita reprezentačného spoluhráča Andrea Pirla, ktorý sa ho opakovane snaží presvedčiť, aby sa k nemu pridal a posilnil Juventus Turín.

CHELSEA:
Roberto Di Matteo, ktorý sa pred pár týždňami stal oficiálne hlavným trénerom FC Chelsea vyhlásil, že ho neznepokojuje skutočnosť, že sa ho majiteľ klubu Roman Abramovič po minulej sezóne snažil nahradiť Pepom Guardiolom. Podrobnosti nájdete tu.

MANCHESTER UNITED
: Okrem Manchestru City sa po vyriešení otázky, či Van Persie podpíše alebo nepodpíše novú zmluvu s Arsenalom, začal trochu prekvapujúco zaujímať o holandského útočníka aj Alex Ferguson a jeho Manchester United.

TOTTENHAM:
Prvou posilou Tottenhamu od začiatku éry Andrého Villasa-Boasa na lavičke Spurs sa stáva ofenzívny záložník Hoffenheimu Gylfi Sigurdsson. Islanďan prekvapujúco prichádza na White Hart Lane hoci sa skôr očakávalo, že prestúpi do konkurenčného Liverpoolu.

NEWCASTLE
: Podľa najnovších informácií je francúzsky reprezentačný obranca Mathieu Debuchy veľmi blízko k tomu, aby prestúpil z francúzskeho OSC Lille do Newcastlu United.