Main Content

V hre LOTO sa hrá o megajackpot 5 587 850 eur

štvrtok, 5. júl 2012 13:30 | Autor: TASR

V hre LOTO sa teraz hrá o milióny v oboch ťahoch. Už nedeľné žrebovanie tak môže zmeniť život nejednému z hráčov.

„V prvom ťahu číselnej lotériovej hry LOTO sa aktuálne hrá o neuveriteľný megajackpot 5 587 850 eur. Aj hlavná výhra v druhom ťahu môže urobiť niektorého z hráčov milionárom. Jej výška je 1 060 855,40 eura. Stačí len uzatvoriť stávku v hre LOTO,“ informoval hovorca TIPOS, národná lotériová spoločnosť , a.s. Rastislav Čépe.

Spoločnosť TIPOS po stredajšom žrebovaní presunula do prvého ťahu hry LOTO dvojmiliónovú prémiu, o ktorú sa hralo od 27. mája do 4. júla. „Ani tento rok jackpot s prémiou 2 000 000 eur nepadol,“ skonštatoval hovorca. Pre hru o prémiu bolo potrebné uzatvoriť stávku minimálne s jedným tipom a zvoliť si aj doplnkovú hru JOKER. „Teraz možno fantastickú sumu vyhrať bez týchto podmienok. Čiže stačí uzatvoriť stávku na jeden tip, stĺpec za 0,70 eura. Samozrejme, že s väčším počtom podaných tipov rastie aj pravdepodobnosť výhry,“ dodal Čépe. Hráči si už len vyberú, či budú veriť svojim šťastným číslam alebo náhodnému výberu a stávku uzatvoria v niektorej zo zberní. „Spoločnosť TIPOS tiež ponúka možnosť uzatvoriť lotovú stávku aj prostredníctvom internetu či SMS služby. V hre LOTO sa žrebuje spravidla každú stredu a nedeľu,“ uviedol.

V hre LOTO padli tento rok zatiaľ iba 4 jackpoty. „Najvyšší tohtoročný jackpot padol 8. apríla v druhom ťahu hry LOTO a mal hodnotu 2 892 046,43 eura. Zároveň išlo o prvý tohtoročný jackpot, ktorý padol v tejto obľúbenej lotériovej hre. Kumuloval sa od októbra 2011,“ pripomenul Čépe. Ostatné tri tohtoročné padnuté jackpoty dosahovali výšku od 300 000 do 379 216 eur.

Ak by v nedeľu padol vyše 5,5 miliónový jackpot v prvom ťahu hry LOTO, táto výhra by sa dostala na tretie miesto v rebríčku výhier, ktoré spoločnosť TIPOS vyplatila svojim hráčom. „Na prvom mieste stále kraľuje výhra z januára 2009, keď šťastný hráč vyhral prostredníctvom internetovej stávky v hre LOTO vyše 11 miliónov eur. Na druhom mieste je výhra z hry EUROMILIÓNY, ktorá padla vlani v júni a mala hodnotu takmer 7,8 milióna eur,“ uviedol hovorca.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

© WEBNOVINY